Dodatna oprema za mobilni telefon Miss Flora Stražnji poklopac baterije sa objektivom fotoaparata za Huawei P30 Lite (48MP)(crna) (Boja : сумеречный plava)

Dodatna oprema za mobilni telefon Miss Flora Stražnji poklopac baterije sa objektivom fotoaparata za Huawei P30 Lite (48MP)(crna)

HRK 182.70

Dostupnost

Stražnji poklopac pretinca za baterije sa objektivom fotoaparata za Huawei P30 Lite (48 MP)(crna). 1. Zamjena stražnjeg poklopca za Huawei P30 Lite (48 MP). 2. Zamijenite slomljena ili неработоспособную stražnji poklopac kućišta na novu. 3. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja. 4. U potpunosti odgovara i radi. 1. Zamjena stražnjeg poklopca za Huawei P30 Lite (48 MP) 2. Zamijenite slomljena ili нерабочую stražnji poklopac kućišta na novu 3. Svaki proizvod je testiran i u dobrom stanju prije slanja 4. U potpunosti se uklapa i работа5. Visoko preporučiti profesionalnu instalaciju.Mi nismo odgovorni za bilo kakvu štetu vašeg mobilnog telefona/mobilnog telefona koji možete nanijeti tijekom zamjene rezervnih dijelova.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima