Pelene patke, Fin Set Dizajn Unutarnjeg džepa PET Pelene za Višekratnu upotrebu za Guska za Piletinu za patke(S, Pink jagode)

Pelene patke, Fin Set Dizajn Unutarnjeg džepa PET Pelene za Višekratnu upotrebu za Guska za Piletinu za patke(S, Pink jagode)

HRK 282.00

Dostupnost

Premium Materijal : Izrađen od prozračna vodootporna tkanina i fin šivanje, lijep i praktičan, možete ga ponovno koristiti nakon čišćenja.Pelene za višekratnu upotrebu : Dizajn unutarnjeg džepa, možete staviti pamuk, papirnati ručnici, pamuk i tako dalje I sprječavanje curenja, zamjene se mogu koristiti mnogo puta.Sadržavati pticu u čistim : nose pticu, pobrinuti da se u zatvorenom prostoru zemlja je bio čist i uredan, spriječiti дефекацию ptice u bilo koje vrijeme prljave zemlje.Svestran upotrebe : može se koristiti kokoš, patka i guska, možete izabrati između nekoliko veličina, pogodne za veće veličine ptice.Lijepa pojava : Ovaj pelene piletina ljubimac ima stražnji ukras luka, jednostavan i великодушное, ljepše kako da se nose.Značajke : 1. Držite čistim : Za domaće peradi nositi, kako bi se osiguralo da unutarnji premaz čisto i uredno, kako bi se spriječilo дефекацию ptice u bilo koje vrijeme prljave zemlje.2. Premium Materijal : Izrađen od prozračna vodootporna tkanina i fin šivanje, lijep i praktičan, možete ga ponovno koristiti nakon čišćenja.3. Pelene za višekratnu upotrebu : Dizajn unutarnjeg džepa, možete staviti pamuk, papirnati ručnici, pamuk i tako Dalje I sprječavanje curenja, zamjene se mogu koristiti mnogo puta.4. Lijepa pojava : Ovaj pelene piletina ljubimac ima stražnji ukras luka, jednostavan i великодушное, ljepše kako da se nose.5. Opšte je za uporabu : Piletina, patka i guska možete koristiti, više dimenzije, možete odabrati odgovarajući za više veličinu ptice.Specifikacija : Tip деталя : Diaper Material piletina ljubimac : Polyester Use : PET Kokoš, patka, guska Pelene Popis paketa : 1 x PAT Piletina Pelene.


Ključne značajke

Item Type:
Pet Chicken Diaper
Material:
Polyester
Use:
Pet Chicken, Duck, Goose Diapers
Package List:
1 x Pet Chicken Diaper :

To se sviđa i kupcima