Baseball izlog NIUBEE, Bistra Кубическая Baseball Izlog s crnom osnovom, Akrilnog materijala i zaštitom od uv zračenja, Torbica za pohranu nezaboravne stvari za loptu službeni veličine.

Baseball izlog NIUBEE, Bistra Кубическая Baseball Izlog s crnom osnovom, Akrilnog materijala i zaštitom od uv zračenja, Torbica za

HRK 62.97

Dostupnost

【BASEBALL IZLOG】Je idealan za spremanje vaših delicija kuglice, poklon loptice ili igraće kugle.To je mala četvrtasta kutija, veličina 7.5*4.1*3.5 u njega lako stane baseball loptu normalne veličine, a na dnu se nalazi mali noseći temelj za zadržavanje lopte. 【AKRILNI MATERIJAL VISOKA TRANSPARENTNOST】Ova kutija je napravljena od akrilnog materijala, koji je izdržljiv i ne kvari se.Zbog dobrih sjaj i visoku transparentnost možete jasno vidjeti stvari unutar, što poboljšava iskustvo korištenja. 【ZAŠTITITE SVOJ BASEBALL】Četvrtasta kutija može igrati ulogu u zaštiti lopte : zaštita od uv zračenja i prašine, može se koristiti duže. 【ODLIČAN POKLON ZA VAS ILI VAŠU OBITELJ】Ne samo da možete koristiti za pohranu vaših baseball nezaboravne stvari, ali i dobar prikaz na radnoj površini; Ako imate malu djecu koja vole igrati baseball, ova bejzbol izlog čini odličan poklon, da ide s bejzbol vašeg djeteta. 【AFTERMARKET】 da može obećati NIUBEE?Garancija 30 dana povrat novca i 1 godišnje jamstvo kvalitete.Naši proizvodi će biti u potpunosti provjereni prije prodaje.Molimo vas, kontaktirajte nas na e-mail ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, služba za NIUBEE će pokušati učiniti sve što možemo da vam ponudimo najbolje rješenje.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima