PRO&Family 6 Pack! 20 litara / 75 litara Plave kante za gorivo za recikliranje, poklopac i komplet kolica. Komercijalni smeće. Kontejner za sastojaka. Smeće. Kanta za smeće. Kućni, Uredski kanta za smeće. Komercijalni kanta za smeće.

PRO&Family 6 Pack! 20 litara / 75 litara Plave kante za gorivo za recikliranje, poklopac i komplet kolica. Komercijalni smeće. Kontejner

HRK 2207.97

Dostupnost

Dovoljan kapacitet robe.Kapacitet kante za gorivo je dovoljno velik da on ne заполнялся previše brzo, ali dovoljno mali da stane u uskom prostoru.Oslobođenje od telefoniranje bez korištenja ruku.Đonovi dizajn sprječava nesreće i posebno važna prilikom zbrinjavanja teških tereta ili hodanje na sklizak spola.Krupan, сверхпрочная plastična konstrukcija može izdržati česta upotreba i ne hrđa, ne скалывается i ne peels off.Jednostavna montaža znači da on može biti spreman za korištenje samo nekoliko minuta.Glatke površine i oblikovano ruba olakšavaju održavanje i čišćenje. 6 Komada!Veličina Overoll : Komercijalni kanta za smeće.Komercijalni smeće.Kontejner za sastojaka.Smeće.Kanta za smeće.Kućni, Uredski kanta za smeće.Komercijalni kanta za smeće.Visina proizvoda 22 1/2 "Promjer 19 1/2" Kolica Visina proizvoda 6 "Poklopac Visina proizvoda 1 3/8", Promjer kolica 18 "Promjer poklopca 19 3/4" Kapacitet proizvoda 20 litara Boja proizvoda Plavi poklopac Tip proizvoda Male Materijal proizvoda za teške uvjete rada plastike Oblik je okrugli Tip proizvoda Može / Cover / Setovi dolly.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima