6 x Kupka Bombe Poklon Set za Djecu, Ručni Rad Prave Kada je Bomba Kada Fizzies Spa Fizzies Kada je Bomba Dječji Božićni Poklon za Rođendan Adventski Kalendari Pokloni za Žene, Djevojčice, Dječake

6 x Kupka Bombe Poklon Set za Djecu, Ručni Rad Prave Kada je Bomba Kada Fizzies Spa Fizzies Kada je Bomba Dječji Božićni Poklon za

HRK 125.07

Dostupnost

Ljuštiti : ljuštiti омертвевшую kožu, čisti pore, ublažava umor i pomaže vam da se opustite.Njeguje kožu : Opuštajuća kupka, kao što su aromaterapija, bogate antioksidansima, čisti i uklanja toksine, dubinski hrani kožu.Promovira san : Opuštajući i umirujući miris poboljšava vaše tijelo i um dok kupanje i priprema do dobrog noćnog krevet.Uklanjanje umora : možete Ga koristiti kao balon za tuš ili kada se koristi za namakanje nogu.Hidratizira aromatičan i ublažava umor.Sretan kupanje : Nakon što vas će u vodu, da se raspusti će male igračke, koje su vrlo pogodne za privlačenje djecu na usvajanje kade, čineći kupanje zadovoljstvom.Kako koristiti : Kako koristiti kadu : Napunite kadu toplom vodom, uzmite odgovarajuću količinu eksplozivnog пузырькового loptu u kadu, eksplozivan mjehurić loptu postupno otapa u vodi, ostavljajući veliki broj mjehurića i miriše aromatičan.U to vrijeme glavu u bazen, da se u kadu i početi uživati u kupku od vruće proljeće.Jedinstveno putovanje.Kako koristiti kade za noge : Ulijte potrebnu količinu tople vode u zdjelu, stavite u njega 1-2 eksplozivnih пузырьковых lopte i potopiti na 10-15 minuta.Specifikacija : Tip деталя : Žarulja Materijal kade : Sapun Učinkovitost : 1. Obogatite svoj san, otpustite i успокойте miris nakon koristi, poboljšati vaše iskustvo tijela i uma u vrijeme kupanja, i pripremite se za dobar san. 2. 6 vrsta mirisa, 6 igračaka će se pojaviti nakon rastopiti vaše, koji je vrlo соответствующ za uključivati djeca mogu uzeti kadu i postati raspoložen Rok važenja : 3 godine Popis paketa : 6 x Loptu za kupanje.


Ključne značajke

Item Type:
Bath Ball
Material:
Soap
Efficacy:
1. Promote sleep, relax and calm fragrance after use, improve your body and mind experience during bathing, and prepare for a good sleep. :
2. 6 kinds of scents, 6 toys will appear after melting, which is very suitable for attracting children to take a bath and become fun :
Valid Period:
3 Years
Package List:
6 x Bath Ball :

To se sviđa i kupcima