Отшелушивающая jastučić za lufa spužva, jastučić za lufa spužva spužva Prednja struganje za kućnu hoteli za parne tuš kade(osnovne boje)

Отшелушивающая jastučić za lufa spužva, jastučić za lufa spužva spužva Prednja struganje za kućnu hoteli za parne tuš kade(osnovne

HRK 163.80

Dostupnost

Bodljikavo za tijelo ima elastičnu traku za ruke i podlogu od полотенечной tkiva, kako bi se osiguralo da bodljikavo je stabilan u ruci i pogodan je za čišćenje tijela.Koristeći prirodne i porozne biljnih vlakana, to može nježno i duboko čisti kožu, ukloniti stratum corneum ili akne i učiniti vašu kožu pun vitalnosti.Koristite ga u kadi, ukloniti ulje za tijelo, blato i smeće; ona također ima opciju za uklanjanje kamenca, koji će vam pomoći da očisti kadu i tave.Uzima kvalitetne tkanine, siguran i dobar za kožu, антиаллергенную, jednostavan za korištenje i čvrste, pogodan za muškarce i žene.Prije upotrebe potopiti мочалку za tijelo u toploj vodi, tako da ona postaje mekana i osušite posle svake upotrebe.Značajke : 1. Prije upotrebe potopiti мочалку za tijelo u toploj vodi, tako da ona postaje mekana i osušite posle svake upotrebe.2. Jastučić za lufa spužva tijelo ima elastičnu traku ruke i dizajn obloge tkanine za ručnike kako bi se osiguralo da je jastučić za lufa spužva stabilizirati u ruci i соответствующа za čišćenje tijela.3. Uzima kvalitetne tkanine, siguran i prijateljski na koži, антиаллергенную, jednostavan za korištenje i čvrste, pogodan za muškarce i žene.4. Koristeći prirodne i porozne biljnih vlakana, to može nježno i duboko čisti kožu, ukloniti stratum corneum ili akne, i učiniti vašu kožu punu vitalnosti.5. Koristite ga u kadi, ukloniti ulje za tijelo, blato i smeće; ona također ima opciju za uklanjanje kamenca, pomoći će vam očistiti kožu. kada i lonce.Specifikacija : Stanje : 100% Brand new Item Tip : Люфа Pad Material : Loofah Uses : Uklanjanje šminke, pranje lica, отшелушивать Popis paketa : 1 x Люфа Pad.


Ključne značajke

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Loofah Pad
Material:
Loofah
Uses:
Remove makeup, wash face, exfoliate
Package List:
1 x Loofah Pad :

To se sviđa i kupcima