Smartxchoices Električni stroj Razor leda Побрилась Ledomat Snow Konus Čaj 143 funte za Kućnu i Komercijalnu uporabu,zurke,prikupljanje(300B)

Smartxchoices Električni stroj Razor leda Побрилась Ledomat Snow Konus Čaj 143 funte za Kućnu i Komercijalnu uporabu,zurke,prikupljanje(300B)

HRK 173.97

Dostupnost

【Je idealan za dućan, zurke, korporativni događaj ili kućnu upotrebu】To je naš kompaktni i učinkoviti električni drobilice leda, koja je idealna za pripremu blata i smrznute hrane i pića. 【Siguran i pouzdan dizajn】Glatka elegantan oblik.Siguran prekidač poklopac za sprečavanje nesreća (uređaj će se automatski isključiti kad je poklopac otvoren). 【Potpuno opremljen je dobro osmišljen priborom】Posuda od nehrđajućeg čelika,oštrim nožem za brijanje od legiranog čelika,čvrsta plastična ploča ležišta,anodizirani aluminij aasing i bunker. 【Snažan motor i uštedu energije】Brzina rotacije : 1680 poteza/min; Visoka učinkovitost i štednja energije. 【Veliki kapacitet】Kapacitet brijanje : 143 funte/h ( 65 kg/h ); Niski operativni troškovi i jednostavnost čišćenja.Električni stroj drobilice leda Smartxchoices idealno za napraviti led толкотни i smrznute pića.S oštricom od nehrđajućeg čelika i stabilan teška od lijevanog željeza литым osnova, ovaj stroj je idealan za proizvodnju blata i smrznute pića ručni rad za kupovinu brze hrane, restorana, kafića, školske kantine, klubova, restorana, karnevalima, banketa ili festivala.Idealan za kućnu ili komercijalnu uporabu!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima