Punjiva Baterija 18350 Litij Baterija 3.7 V 850mah 18350 Button Cell Top za Svjetiljku Elektronski Proizvod-4kom

Punjiva Baterija 18350 Litij Baterija 3.7 V 850mah 18350 Button Cell Top za Svjetiljku Elektronski Proizvod-4kom

HRK 30.60

Dostupnost

Dugi vijek trajanja baterije se mogu puniti više stotina puta uz minimalni gubitak snage ili kapaciteta.Prenosiv i lagan, puni se u bilo koje vrijeme povoljno za vas.Punjač se automatski zaustaviti punjenje kada je baterija potpuno napunjena.Zaštita od obrnutog polariteta, zaštita od kratkog spoja, strane prekomjerno, prenapona i pregrijavanje baterija kako bi se spriječilo oštećenje baterije i uređaja.Niska рекуррентная rad cist, zaštita od kratkog spoja i preopterećenja, sigurnost i postojanost.Značajke : 1. Lagan i prenosiv, može se puniti u bilo koje vrijeme.2. To je jednostavan za upotrebu i može se puniti u bilo koje vrijeme bez pražnjenja.3. Male dimenzije, jednostavnost skladištenja i uporabe, izuzetna izrada i dugi vijek trajanja.4. Stabilne performanse, praktičnost i izdržljivost.specifikacija : Oznaka : flashlight Voltage : 3.7 Kapacitet : 850mah Precautions : Molimo vas navedite tip baterije vašeg uređaja prije početka trgovanja.Molim vas, neka mala odstupanja veličine, zbog mjerenje tijela.Zbog utjecaja svjetla i osvjetljenje zaslona ton boje slike može se malo razlikovati od stvarnog proizvoda!Zbog utjecaja temperature okoliša i kapacitet baterije će se promijeniti, i da će razlika u kapaciteta od 100-200 mah.Ne прокалывайте, nemojte oštetiti i ne rastavljajte.Ne mijenjajte mjesta pozitivan i negativan.Ne povezujte pozitivne i negativne elektrode akumulatora od metala.Kada se ne koristi, molim vas, stavite ga na hladnom, suhom mjestu.Ne koristite za punjenje baterije nekvalitetan punjači, kako bi izbjegli oštećenja.Ako je baterija stvara specifičan miris, deformirana ili pokazuje bilo kakve nepravilnosti tijekom korištenja, skladištenja ili za punjenje, molim vas, izvadite bateriju iz uređaja ili napunite bateriju i prestanite da ga koristite.


Ključne značajke

Purpose:
flashlight
Voltage:
3.7
Capacity:
850mah
Precautions:
Please determine the battery type of your device before bidding. :
Please allow small size deviations due to body measurement. :
Due to the influence of light and display brightness, the color tone of the photo may be slightly different from the actual item! :
Due to the influence of temperature and environment, the battery capacity will change, and there will be a 100-200mAh capacity difference. :
Do not pierce, damage or disassemble. :
Don't reverse the positive and negative. :
Do not connect the positive and negative electrodes of the battery to metal. :
When not in use, please place it in a dry, cool environment. :
Do not use inferior chargers to charge the battery to avoid damage to the battery. :
If the battery emits a peculiar smell, deforms or exhibits any abnormality during use, storage or charging, please remove the battery from the device or charge it and stop using it. :

To se sviđa i kupcima