Kutije za Pohranu ShellKingdom, Sklapanje Kocke Za Pohranu Tkiva i Organizator Za Pohranu Tkiva Ormara i Kutija za spremanje Igračaka,6 Komada(Lavanda)

Kutije za Pohranu ShellKingdom, Sklapanje Kocke Za Pohranu Tkiva i Organizator Za Pohranu Tkiva Ormara i Kutija za spremanje Igračaka,6

HRK 71.97

Dostupnost

1.ČUVAJTE I ORGANIZACIJA —ove kocke za pohranu pogodna za pohranu i organizaciju kućanskih sitnica, kao što su odjeća, igračke, čarape i donje rublje u kući ili uredu, posebno u kutiju ormar, stol, ormar ili policu, pružajući vam dodatni prostor za pohranu. 2.ZA BILO koje PROSTORIJE I SVESTRANOST —ove kutije za pohranu tkanine koristi u dječjoj sobi, obiteljska soba, usluga pranja rublja, šupa, ostava i tako Dalje—Sjede na podu, u ormaru, knjižara ormaru, radnom stolu , policama i kabinama,dostupnih u raznim atraktivnim bojama. 3.SKLOPIVI KOCKA ZA POHRANU — ove organizator za pohranu su sa sklopivim, čvrst ali lagani ladice za pohranu koje možete lako paket, kada nisu u upotrebi.—Svaki sklopivi kocka za skladištenje ima svoje čvrste ručke za nošenje. 4.JEDNOSTAVNO skladištenje I ČIŠĆENJE : ove tkanine kutije predstavljaju sklopivi dizajn kompaktan za pohranu i čistiti suhom krpom ili mekom četkom nekoliko minuta. 5.TEHNIČKE KARAKTERISTIKE DIZAJNA—Kutije za pohranu tkanine izrađene od сверхпрочного polipropilenska materijala s više kartonskoj stup-Nadopunjuje police organizer za pohranu kocke — Dimenzije oko 10.5x10.5x11 cm.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima