LIZI Stalci Zidni pukovnije Kineski Palisandr navoj Zidni držač Obrt Zidne Dekoracije bookshelf Starinski okvir (boja : C)

LIZI Stalci Zidni pukovnije Kineski Palisandr navoj Zidni držač Obrt Zidne Dekoracije bookshelf Starinski okvir (boja : C)

HRK 62.97

Dostupnost

* On uvijek odgovara za svoj dom, bez obzira gdje se on nalazi, može se koristiti kao polica za kuhinjskih začina, mali ormari za knjige za spavaće sobe i zidne dekoracije za dnevne boravke, kao i stalci za zanatske i vitrine za različite potrebe. *Polica je izrađena od ružinog drveta.Rosewood otporan je na koroziju i trenje ima dobru mehaničku čvrstoću, lako гравируется i obrađuje.On ima glatke rezancima i dobrih veza i unutarnjim svojstvima. *Kineski stil jednostavan zidne ukrasne okvire ima dva stila okruglog i oblika.Cijele veličina 60×9.5×60cm/70×9.5×70cm, oblika i veličina 60×9.5×60cm/80×9.5×80cm, koji соотвествует različitim specifikacijama. *Zidne police ima антиокислительной, otpornost na koroziju, dugim vijekom trajanja i ne sadrži štetne tvari.Molimo vas, ne ustručavajte se koristiti ga i ukrasiti ga s više retro osjećaj. * Dijagonala u kineskom stilu u retro stilu koji se mogu izravno probijen i postaviti (uključujući vijke).Imajte na umu da se prodaju samo police.Nakit sa slike se koriste za prikazivanje na polici i ne ulaze u opseg isporuke proizvoda.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima