Godood Teška Torbica za Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 2021, Čvrst Branik Oklop s Poklopcem Kamere Zaštitni Prsten Držač Štand šok-dokaz Branik Gumeni Zaštitnik Muškarci Vanjski poklon (crna)

Godood Teška Torbica za Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 2021, Čvrst Branik Oklop s Poklopcem Kamere Zaštitni Prsten Držač Štand šok-dokaz

HRK 44.97

Dostupnost

[Kompatibilnost s] Isključivo dizajniran za Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G 2021 samo, molim vas, provjerite model telefona prije kupnje. 【Imajte na umu da】bežični punjenje nije podržan. [Višenamjenski stalak] Metalni stalak se može okretati za 360°, lako rotirati i postaviti na kućište.Ugrađeni stalak pruža praktičnost, gledanje videa i filmova u načinu rada bez uporabe ruku s željenu udobnost i stabilnost. [Točan montažni rez] To je zaštitna torbica za telefon sa svim gumbima i jednostavno sučelje dizajna, kako bi se omogućilo izbjegavanje čestih obračuna.A u kućištu idealno ureze za zvučnika, kontrole kamere i punjač rupe omogućuju jednostavan pristup svim funkcijama i povoljno puniti telefon, bez skidanja poklopca.Kompatibilan sa svim punite naponske žice/kablovi. [Poboljšana zaštita] Četiri kuta ojačana, što se može učinkovito smanjiti snagu sudara prilikom pada mobitela.Kućište mobitela dva milimetra iznad ekrana i kamera, što vam omogućuje da zaštitite ekran i kameru. [Kvalitetan aftermarket] Godood daje 90-dnevna vratiti uslugu.Ako imate bilo kakvih pitanja ili nešto što mislite da je nezadovoljan, samo ne ustručavajte se da nas kontaktirate, mi ćemo biti sretni riješiti za vas u roku od 24 sata.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima