Stolni Mobitel Štand, ToBeoneer Držač Telefona-Aluminij Višefunkcijski Stol Štand je Kompatibilan sa iPhone XS XR Max 11 9 8 7 6 Plus Ipad Mini Huawei Samsung Telefoni Tablet, office Home Dekor (plava)

Stolni Mobitel Štand, ToBeoneer Držač Telefona-Aluminij Višefunkcijski Stol Štand je Kompatibilan sa iPhone XS XR Max 11 9 8 7 6

HRK 221.10

Dostupnost

????Ažurirano čvrste / fin izrade : aluminij debljine 4 mm, koji je deblji od obične stalak za telefon (2/3 mm), gladak rub, jednostavna, lagana, odlično radi s vašim pametnim telefonima. ????Široka kompatibilnost : stalak za mobilni telefon, kompatibilna sa telefonima i Phone/Android u 4/8 inča, kao što su i Phone 6 6 S 7 Plus 8 9 11 X Xs Xr max, HUAWEI, Galaxy S6 S7 S8, Note 6 5, LG, Sony, Nexus, iako je i sa slučajem. ????KRUPAN / SILIKONSKA GUMA je ZAŠTIĆEN : stalak za telefon, dizajniran na niskoj centru gravitacije, što ga čini stabilnim i silikonski gumeni jastuci kuke, dno štite telefon od grebanja i klizanja. ????PREDNOSTI TOBEONEER : Adekvatna visina, savršen kut gledanja kada se koristi Facetime You Tube, lako čitljive poruke, Facebook, e-mailove, kuhari iz recept online. ????ŠTO DOBIVATE : 1 x To Beoneer Mobitel stalak / Lifetime NO-Hassle refund Service.Ako niste zadovoljni desktop držačem za mobilni telefon, pozovite vam puni povrat novca ili potpuno novu zamjenu.Тобеонир, bilo da je najbolji poklon. [AŽURIRANO ČVRSTE] aluminij debljine 4 mm, koji je deblji od običnog postolja za telefon (2 mm), gladak rub, jednostavna, lagana, odlično radi s vašim pametnim telefonima. [Stolno mobitel / stalak za tablet Kompatibilnost] Kompatibilan sa telefonima i Phone / Android u 4/8 inča, kao što su i Phone 6 6 S 7 8 Plus X xs xr max 11, HUAWEI S7 S6 S8, Note 6 5, LG, Sony, Nexus, iako je i sa slučajem.Igrati dobru ulogu u vašem uredu, kuhinji, noćni ormarić, stol u blagovaonici.Upućivanje uključuje : 1 x To Beoneer Aluminijski mobitel stalak Držač.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima