Drveni Organizator Nakit Zid, Viseći Organizator Nakit Naušnice Organizator Ogrlica Držač Narukvica Držač Iznad Vrata, Držač za Nakit za Naušnica, Ogrlica i prsten (13Wx13L, bijela)

Drveni Organizator Nakit Zid, Viseći Organizator Nakit Naušnice Organizator Ogrlica Držač Narukvica Držač Iznad Vrata, Držač za Nakit

HRK 59.97

Dostupnost

✔️Jedan za sve vaše nakit : on dolazi sa 120 utorima za studs/пирсинговых naušnica, 124 otvorima za visećih/visećih naušnica i 13 prstena/ogrlicama/браслетами/браслетами/ogrlice, kao i za naušnica-prstena.On SAVRŠEN za vaše kolekcije nakita!Vaš najbolji zidni organizator nakit, držač naušnica, držač ogrlice, držač za narukvice i nositelj prstena.Pokaži svoje ukrase elegantan!Nema više nereda, i uvijek budite oprezni i organizirani!. ✔️2 jednostavna načina za instaliranje : isporučuje se organizator za nakit, бельевая uže i 2 sidra.Možete ga objesiti na бельевую uže ili na 2 noktiju.Sve ovisi o vama!Oba načina su idealni za vaš dom dekor. ✔️Prirodni i jedinstveni : svaki organizator nakit je jedinstven različitim prirodnim drvenasti zrna.Ovaj čisti nakit organizator, koji se dobro uklapa sa gotovo svim kućnim dekorom, će postati atraktivno mjesto u vašoj sobi.Samo dodajte još jedan ukusno izabranim home naglasak u svoju veliku sobu!. ✔️Poseban i šarmantan poklon : Ovaj drveni organizator za nakit je toliko drugačiji i poseban, da će pokazati svoj dobar ukus prikaza nakit u stilu.Pripremaju darove i trebate ideju?Ovaj šarmantni poklon će postati VELIKI hit!. ✔️Dimenzije : 14 3/4(promjer). i 3/8 inča(debljina, uključujući kuke). - 5 razloga zbog kojih biste trebali kupiti ovaj rokovnik za nakit : 1, Jedan za sve vaše dekoracije!On dolazi s 120 s utorima za naušnica-studs, 124 otvorima za visećih/visećih naušnica i 13. nositelja prstena/ogrlica/narukvice/narukvica.2, Prirodni, ručno izrađeni, moderan i jedinstven.To pokazuje vaš dobar ukus prikaz nakit.3, Dva načina za instalaciju i ne treba graditi.Možete ga objesiti na dva sidra ili na бельевую uže.Sve ovisi o vama!4, Ovaj dekorativni organizator nakita dobro se slažu sa skoro svim kućnim dekorom.5, Šarmantan poklon za one kojima je potrebno organizirati nakit.- Što imaš u upućivanju?Drveni organizator za nakit, lanena uže, 2 sidra Dimenzije (in) : 14 3/4(promjer) i 3/8(debljina, uključujući kuke).


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima