Kisangel 24шт Neklizajući Tuševi trake Vodootporni Tuš Vučna Naljepnice Sigurnost Kada se Trake, Ljepljive Naljepnice za Kupaonicu (slučajna boja)

Kisangel 24шт Neklizajući Tuševi trake Vodootporni Tuš Vučna Naljepnice Sigurnost Kada se Trake, Ljepljive Naljepnice za Kupaonicu

HRK 13.47

Dostupnost

Ima 24 komada нескользящих tuševa traka u slučajnih boja i veličina svake non-slip tuš širina je 20. 00 X2. 00 X0. 60kg.Đonovi naljepnica izrađena od izdržljivog materijala i ne blijedi.To lako može biti uklonjena kroz ekološke ljepila, sigurno i učinkovito.Dizajn je jednostavan, ali vrlo praktična, sa stotinama malih izbočina na površini koji mogu povećati trenje i ostvariti siguran tuš.ljepilo osigurava adheziju i odlično prianjanje koje se mogu trajno pričvrstiti na glatke površine kako bi se postigla dugo противоскользящего učinak.Praktične нескользящие naljepnice se mogu koristiti u kupaonicama, kuhinjama, hodnicima, balkona, bazena, kako bi se osigurala sigurnost djece, obitelji i prijatelja.Opis Ove нескользящие naljepnice se mogu koristiti u kupaonicama, kupaonicama, kuhinjama, stubišta, rubove bazena i sl. stvoriti нескользящую površina za klizanje na glatke površine kuće.Na površini non-slip naljepnice postoje stotine sićušnih izbočina, koje se mogu povećati trenje, izdržljivost i učinkovitost.Značajke - Materijal : PEVA.- Boja : slučajni boja.- Veličina : 20. 00 X 2. 00 X0. 60kg/ 7. 86 X0. 79 X0. 24 cm.- Ima 24 komada нескользящих tuševa traka u slučajnih boja i veličina svake non-slip tuš širina je 20. 00 X2. 00 X0. 60kg.- Đonovi naljepnica izrađena od izdržljivog materijala i ne blijedi.To lako može biti uklonjena kroz ekološke ljepila, sigurno i učinkovito.- Dizajn je jednostavan, ali vrlo praktična, sa stotinama malih izbočina na površini koji mogu povećati trenje i ostvariti siguran tuš.- ljepilo osigurava adheziju i odlično prianjanje, koja se može trajno pričvrstiti na glatke površine kako bi se postigla dugo противоскользящего učinak.- Praktične нескользящие naljepnice se mogu koristiti u kupaonicama, kuhinjama, hodnicima, balkona, bazena, kako bi se osigurala sigurnost djece, obitelji i prijatelja.Paket uključuje 24 x противоскользящих trake.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima