Glavni Pletenje Alati Pribor,58 u jednoj Osnovne Šivanje Pletenje i pletenje alati Pribor, s pin-om Saftey,igle, nosači za bod, mjerna traka, s Pretincem za pohranu (slučajna boja)

Glavni Pletenje Alati Pribor,58 u jednoj Osnovne Šivanje Pletenje i pletenje alati Pribor, s pin-om Saftey,igle, nosači za bod, mjerna

HRK 20.97

Dostupnost

【Praktični pribor setovi za pletenje】 Naš суперценный skup za pletenje 58шт, pogodan je za početnike, za dom, putovanja, hitnim slučajevima.Napomena : Sve boje šalju se nasumično, ne može mjeriti sa slikama . 【Osnovni skup za pletenje】58 kom. Osnovne alate za pletenje u paketu 1* Vuna za čišćenje, 1* Škare, 2* Aluminijski trn, 3*Twist вязальная igla, 4*Silikonska igla, 1*Elastična spojnica, 1*Наперсток, 1*Igla od nehrđajućeg čelika, 1*Traka Tailorang, 2*Broj brojač,15*metalni markeri u 3 boje : ljubičasta, žuta,roza,10*multi-boji markeri bod,15*Prsten obilježavanja kruga.Razne alate za pletenje, oni mogu zadovoljiti svoje brojne potrebe. 【Prenosiv i kompaktan】On je male veličine i jednostavan, ne zauzima puno prostora i ne dodaje težine vašoj torbi.Pribor za pletenje i kukičanje opremljene plastičnim prijenosnim футляром, prikladan za pohranu malih alata. 【Jednostavnost korištenja】Ne treba auto za korištenje, naše pletenje pribor i alati su odlični za svakodnevnu upotrebu i za oporavak pletenje;za one, koji brzo, na putu popravlja Odlično za nedostaju gumbi,poderanim zavara i tako Dalje Ergonomski dizajn i glatke, kukičanje ne boli ruka, praktično hvatanje, pomaže izbjegavajte umora ruke, da se smanji pritisak na prste i ručni zglob. 【Najbolji izbor za poklon】Naš kompaktni mali set sadrži najviše korisnih stvari koje vam trebaju u osnovnom skupu pribor za pletenje.To je odlično za DIY carft.Prijatelji mogu baviti pletenje zajedno, roditelji mogu podučavati djecu, ručni rad, kao što su šivanje i pletenje.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima