Power Fitness Vježba Gyro, Ručni pojačala ruke, s led pozadinskim osvjetljenjem, za jače mišiće zgloba prsta (boja crna)

Power Fitness Vježba Gyro, Ručni pojačala ruke, s led pozadinskim osvjetljenjem, za jače mišiće zgloba prsta (boja crna)

HRK 96.00

Dostupnost

✔Čisto mehanički loptu ručnog zgloba, bez baterije ili izvora napajanja, ekološki, bez elektromagnetskog zračenja, boja svjetla, jarko osvijetljena, kada вращаетесь!. ✔Uređaj nije imao nikakve čudne vibracije.Osim toga, dostupnost нескользящего prstenastog osigurača vrlo lijepo, jer pomaže loptu žiro neće ispasti iz ruke. ✔Ručni loptu ima vrlo praktične funkcije za automatsko pokretanje, samo uzmite u rotor prije ,i mali kompaktni simulator možete ponijeti sa sobom bilo gdje. ✔Učinite ruku opet velika.Postavite prste, ručnog zgloba, šake, podlaktice, ramena, biceps i tako dalje, Kao i poboljšati koordinaciju i cirkulaciju krvi. ✔Okretanjem dugo vremena, nakon što je lopta zglob se vrti ,on ide dalje , sve dok se držite zglob u pokretu, sve dok mu vi to ne dopustite ostati, ne morate brinuti o tome da će se zaustaviti kada se vježba.Palme igračke možete koristiti u bilo koje vrijeme, da ima dobar učinak za ljude koji koriste prekomjernu silu zglob, i nema ograničenja mjesto ☞ ☞ Product Details Product name : wrist ball Inner ball material : zinc alloy Shell materijal : polycarbonate, silicone Size : 7*7*5cm The product contains : wrist ball*1, Wrist rope, Ball bag(ne uključujući druge stvari)☞ ☞ Features1. Ručni loptu ima vrlo praktične funkcije za automatsko pokretanje.2. Kompaktan i lagan, prenosiv i jednostavan za pohranu.3. To pomaže poboljšati fine motoričke sposobnosti, koju su savladali u non-core rukama.4. Pomoć za uklanjanje stresa bez baterije ili izvora napajanja.☞ ☞Što brže nego вращаетесь, jača rade vaši mišići.☞ ☞Kada se okrenete, vi ste ne samo osjetiti snagu, ali i šarene kugle postaju sve više i više u skladu sa brzinom rotacije,igra snage i ljepote tjera ljude da tone u nju.☞ ☞Ručni kugle-to je, precizne proizvoda.Ne ispuštajte i ne ударяйте tvrdih predmeta u visokom prizemlju, koji se mogu izravno oštetiti proizvod.☞ ☞Ne dopustite da lopta pustiti svoju ruku za vrijeme velike brzine vrtnje, te ne smije dirati loptu s prstima.Ne darujte ga drugima tijekom kretanja lopte.☞ ☞Ne dodaju loptu bilo kakvih tekućina, kao što su ulja za podmazivanje, koji će loptu neupotrebljiv.☞ ☞ Napomena : svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne. ☞ ☞ Usluge : 1. Ako vam je potrebno više stilova, molimo, kliknite naše druge proizvode, da biste pronašli željeni stil.2. Ako imate bilo kakvih pitanja prije ili nakon kupnje, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima