CDQYA Unisex Odrasle Satin kapa za kosu noćni kapa sa širokim poljima Cvjetni Spavanje kapa Kapa za tuširanje Svile plivačku kapicu (Boja : A, veličine : jedna veličina)

CDQYA Unisex Odrasle Satin kapa za kosu noćni kapa sa širokim poljima Cvjetni Spavanje kapa Kapa za tuširanje Svile plivačku kapicu

HRK 617.91

Dostupnost

Više ne probudite se zbog prljave kose, držite kosu svježe i šarmantan.Tijekom šminke, pranje lica i duša također možete držati kosu, a također bave kućanskim poslovima.Dizajniran za sprečavanje nereda od prljave kose.Pogodan za proljeće, jesen i zimu.Применимый spol : pogodno za neutralnog spola, muškarci i žene.Više ne probudite se zbog prljave kose, držite kosu svježe i šarmantan.Tijekom šminke, pranje lica i duša također možete držati kosu, a također bave kućanskim poslovima.Dizajniran za sprečavanje nereda od prljave kose.Pogodan za proljeće, jesen i zimu.Применимый spol : pogodno za neutralnog spola, muškarci i žene.Specifikacija : Materijal : saten.Boja : pokazati kao fotografije.Veličina : pločice 32 cm, opseg glave, 58 vidi Upućivanje uključuje : 1* noćni kapu.Napomene : 1. Prodavati samo osnovne namirnice, a ne druge proizvode.2. Budući da je potrebno ručno mjerenje, molimo, ostavite prostor od 1-3 vidi 3.Zbog razlike u prikazu boje mogu se malo razlikovati od očekivane vaš boje, molimo vas da dopustite.Podsjećamo : Nakon primitka pakiranje, molimo vas da pažljivo provjerite ambalažu i robu.Ako primljene robe u kvaru ili imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas na e-mail, kako bi se riješio ovaj problem.Mi ćemo odgovoriti u što kraćem roku i da će učiniti sve što može da zadovolji vaše potrebe!Zbog razlike u prikazu boje mogu se malo razlikovati od očekivane vaš boje, molimo vas da dopustite.


Ključne značajke

Material:
satin.
Color:
show as pictures.
Size:
tiled 32cm, head circumference 58cm.
Package included:
1* night cap. :
Notes:
1. Only sell main products, not other products. :
2. Since manual measurement is required, please leave a space of 1-3 cm. :
3. Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Due to screen differences, the color may be slightly different from your expected color, please allow. :

To se sviđa i kupcima