LUCKEASY Auto Pribor Eksterijera za Tesla Model 3 2017-2022 Automobil Od Nehrđajućeg Čelika Zaštita Prtljažnika Stražnji Prtljažnik Branik Zaštitnik Garde(Silver Stil)

LUCKEASY Auto Pribor Eksterijera za Tesla Model 3 2017-2022 Automobil Od Nehrđajućeg Čelika Zaštita Prtljažnika Stražnji Prtljažnik

HRK 179.97

Dostupnost

★.Primjenjivi model : Odnosi se na Tesla model3, molimo vas, pobrinite se da je vaš automobil je isti kao i naš automobil. ★.Kvalitetan materijal : Izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, otporan na udarce, nije lako deformiraju, otporan na visoke temperature, dugi vijek trajanja.To može učinkovito zaštititi originalne dijelove vozila od toga da ih se gazi, i ne hrđa, ne корродирует i ne peels off. ★ Učinkovitost : Unutarnji štit prtljažnika Tesla je lijep, гладок, snažan ga lako razbiti, to je vrlo izdržljiv i učinkovito štiti originalne dijelove automobila.Razbijanje izvorni standard, inovativni dizajn daje vašem automobilu individualnost i napredniji vizualni doživljaj. ★.Jednostavna instalacija : Jednostavno vratite uz pomoć samoljepljive trake, instalacija je jednostavna i precizna.Nema potrebe izbušiti ili se odstrani, ona je jaka i nije lako da padne. Održavanje ★ .Service : Strogi test prije isporuke, kako bi se osiguralo nema problema kvalitete.Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo vas da odgovorite nam na e-mail, i mi ćemo riješiti sve vaše probleme što je prije moguće.LUCKEASY Vanjske auto oprema Za automobil Tesla Model 3 Od Nehrđajućeg Čelika Zaštita Prtljažnika Stražnji Prtljažnik Branik Zaštitnik Garde(Silver stil).


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima