Skup produžnih olovke slavine Fovolat. Povezuje se na ručku sudoperi i slavinu, kako bi pranje ruku zabavno i naučiti svoje dijete ili bebu dobrim navikama i pridonijeti njihovu neovisnost.

Skup produžnih olovke slavine Fovolat. Povezuje se na ručku sudoperi i slavinu, kako bi pranje ruku zabavno i naučiti svoje dijete

HRK 220.20

Dostupnost

【 Visoko kvalitetni materijal】Alat dizalica je izrađen od silikona TPE materijala koji je ekološki i neukusno.Glatka površina ne поцарапает ruke vašeg djeteta.U isto vrijeme, on može garantirati da je unutarnja površina će biti glatka i ne oštećuje površinu slavine. 【 Dvostruki dizajn umivaonika】Dječji alat dizalica vodi dvostruki dizajn umivaonika.Odrasli ne treba brisati dodataka za pranje ruku.Iako su pogodni za djecu, oni su također pogodna i za odrasle.Брызгозащищенная dizajn omogućuje vodi akumulirati, ne смачивая odjeću. 【 Dizajn proširenje】Prekidač se prostire na oko 20 cm, a protok vode se prostire na oko 10 vidi Alat dizalica čini pranje ruku svoju djecu više lako i sigurno.Kada pranje ruku lumenom prekidača slavine će od velike pomoći za vaše dijete.Produžni kabel slavine i prekidača će postati zaštitnik djece u vašem domu. 【 Мультяшный izgled djevojčice u Naočalama】Lumenom dječjeg slavine izrađen je u obliku male djevojke s naočalama.Slatka crtani ljubimci su dizajnirani kako bi se olakšalo pranje ruku, tako da djeca vole prati ruke i čine pranje ruku i više zabave. 【 Jednostavnost instalacije】1. Poravnajte podlogu s armaturom. 2. Stavite bazu na slavinu. 3. Prvo postavite jednu stranu produžni kabel u otvor za kartice, a zatim pritisnite u njega na drugu stranu. 4. Umivaonik crtani instaliran uspješno, i kut se može podesiti prema gore i prema dolje. 5. Stavite prekidač na ručku dizalice. 6. Pritegnite vijke s obje strane.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima