Silikon Šampon Za kupanje, Kupanje Dječje Sigurnosti Kapa Za Tuširanje Višenamjenski Zaštite Oko-Uho Djeteta Djeca Kapa Za Tuširanje za Tuširanje Zaštite za Pranje Kose(pink)

Silikon Šampon Za kupanje, Kupanje Dječje Sigurnosti Kapa Za Tuširanje Višenamjenski Zaštite Oko-Uho Djeteta Djeca Kapa Za Tuširanje

HRK 43.47

Dostupnost

【Uho POKLOPAC】 Dječje kapa za tuširanje je dizajniran sa uho poklopcem, ova kapa za tuširanje učinkovito sprječava ulazak vode u uši i oči vašeg djeteta. 【 DIZAJN GUMB】 Silikon šampon za kupanje lako nositi i pucati s dizajnom gumb, pogodna za kupanje, šampon, suncobrana, šišanje kose i tako Dalje 【visoko kvalitetni MATERIJAL EVA】 Dječje kapa za tuširanje napravljeno je od visokokvalitetnog materijala EVA, ekološki čistog, mekog i zgodan, a i антивозрастного. 【 Ergonomski dizajn】 Dječji šampon za kupanje traje ergonomski dizajn, ova kapa za tuširanje više pogodan za savijanje glave djeteta, udoban za nošenje. 【PODESIVI】 To je podesiv, možete podesiti veličinu poklopca pomoću gumba po potrebi vašeg djeteta, pogodan za većinu djece.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima