Bidafun Airtag Case Keychain Anti-Lost Key Ring, Zaštitna Kožna Torbica Airtags Case Tracker Cover with AirTag Holder, Air tag Key Ring Kompatibilan sa Apple iPhone AirTag Dog Collar 2 Pack (ljubičasta)

Bidafun Airtag Case Keychain Anti-Lost Key Ring, Zaštitna Kožna Torbica Airtags Case Tracker Cover with AirTag Holder, Air tag Key

HRK 81.30

Dostupnost

1] Prozirni zaštitni poklopac Air Tag ne ometa komunikaciju i prijenos signala. 2] Uparivanje između Air Tag i mobilnog telefona lako završiti.On podržava pranje i čišćenje i služi kao novi, a быстросохнущая mekana ljuska od TPU lako skinuti i разгружается.On štiti vaše Air Tag na 360° u svim smjerovima i idealan je za zaštitu. 3]Mali i lagan, pogodan za mnoge prigode, anti-izgubio putovanja, PET anti-izgubio dijete branič, traži malim objektima, putnoj anti-izgubljene, sveobuhvatna zaštita. 4] Posebno vodite brigu o svom Air Tag, ne nosite ga svaki dan i obratite pažnju na kome se nešto stvarno posebno.Zaštitni poklopac Air Tag lijepa i praktična.Pokušajmo novi outfit Air Tag. 5] Ako imate bilo kakvih pitanja o zračnom oznaku, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Odgovoriti ćemo vam u roku od 24 sata i da će pokušati učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem zbog vas.Hvala!.Značajke proizvoda : 1] Prozirni zaštitni poklopac Air Tag nema prepreka za komunikaciju i prijenos signala. 2] Uparivanje između Air Tag i mobilnog telefona lako završiti.On podržava pranje i čišćenje i služi kao novi, a быстросохнущая mekana ljuska od TPU lako skinuti i разгружается.On štiti vaše Air Tag na 360° u svim smjerovima i idealan je za zaštitu. 3]Mali i lagan, pogodan za mnoge prigode, anti-izgubio putovanja, PET anti-izgubio dijete branič, traži malim objektima, putnoj anti-izgubljene, sveobuhvatna zaštita. 4] Posebno vodite brigu o svom Air Tag, ne nosite ga svaki dan i obratite pažnju na kome se nešto stvarno posebno.Zaštitni poklopac Air Tag lijepa i praktična.Pokušajmo novi outfit Air Tag. 5] Ako imate bilo kakvih pitanja o zračnom oznaku, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Odgovoriti ćemo vam u roku od 24 sata i da će pokušati učiniti sve što je moguće kako bi riješio problem zbog vas.Hvala!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima