Bežična Tipkovnica i Dodirna Tipkovnica Bogata Ножничная Tipkovnica s Funkcijom Touchpad Tableta za prijenosna računala za pametne telefone(bijela)

Bežična Tipkovnica i Dodirna Tipkovnica Bogata Ножничная Tipkovnica s Funkcijom Touchpad Tableta za prijenosna računala za pametne

HRK 135.60

Dostupnost

10‑inčni poboljšana i proširena obrada, ima puno i širim njih, nego što je uobičajena 7-inčni tipkovnica, koja pruža bolje korisničko iskustvo.Učinkovit rad može biti postignut u roku od 10 metara. Standard 3.0 sučelja type‑C. Tipkovnica u stilu škara osigurava brzo biranje teksta i dobar osjećaj ruke.Lagani sa tihim tipkama, vodootporan i prašinu.Funkcija touchpad omogućuje da biste dobili osloboditi od ovisnosti od miša i bolje upravljati tipkovnicom.Može se koristiti s uređajima, планшетами, laptop i desktop računala.Prijenosni i ultra-tanki, vrlo povoljno za vas, da nose sa sobom na putovanja ili poslovnih putovanja.Značajke : 1. 10‑inčni poboljšana i proširena obrada, ima puno i širim njih, nego što je uobičajena 7-inčni tipkovnica, koja donosi bolje korisničko опыт2. Može se koristiti s uređajima, планшетами, laptop i desktop računala.Prijenosni i ultra-tanki, vrlo povoljno za vas, da nose sa sobom na putovanja ili командировки3. Tipkovnica je u stilu škara osigurava brzo biranje teksta i dobar osjećaj ruke.Lagani sa tihim tipkama, vodootporan i prašinu 4. Funkcija touchpad omogućuje da biste dobili osloboditi od ovisnosti od miša i bolje upravljati tipkovnicom 5. Učinkovit rad može biti postignut u roku od 10 metara. Standard 3.0 sučelja type‑C Kako koristiti : 1. Uključite prekidač na tipkovnici, da će automatski ići na funkciju Bluetooth.2. Aktivirajte Bluetooth vezu na vašem mobilnom telefonu ili računalu, koju možete koristiti nakon uspješne veze.Specifikacija : Tip elementa : Bežični клавиатураbluetooth 3.0 Sučelje : Tip-CEffective Operacija može se postići : U roku od pribl. 10meter / 32.8 ft Modulation Method : GFSKWorking Napon : 1.8~3.6 VWorking Current : 30 Days Charging Time :


Ključne značajke

Item Type:
Wireless Keyboard
Bluetooth 3.0 :
Interface:
 Type-C
Effective Operation Can be Achieved:
Within Approx. 10meter / 32.8ft
Modulation Method:
GFSK
Working Voltage:
1.8~3.6V
Working Current:
Standby Current:
0.3~0.5mA
Sleep Current:
Charging Current:
≥200mA
Standby Time:
>30 Days
Charging Time:
Built-in Lithium Battery:
180mAh
Continuous Working Hours:
44 Hours
Button Force:
80±10g
Button Life:
5 Million clicks
Working Temperature:
-10~55℃
Package List:
1 x Keyboard :
1 x Charging Cable :

To se sviđa i kupcima