Alat Dizalica, Rastaviti i Očistiti Мультяшный Alat Dizalica Hrane Lagan i prenosiv Slatka i Šareni s silikona i Plastike za pranje ruku(pink)

Alat Dizalica, Rastaviti i Očistiti Мультяшный Alat Dizalica Hrane Lagan i prenosiv Slatka i Šareni s silikona i Plastike za pranje

HRK 25.17

Dostupnost

Izrađen je od trovanja silikona i plastike, on ne puca, ne blijedi i ne deformira, nije toksičan, ne ima specifičan miris, ne sadrži BPA i brine se o rastu vašeg djeteta.Jednostavan za postavljanje, rastavljanje i čišćenje, univerzalni dizajn.Instaliranje, uklanjanje i čišćenje traje samo nekoliko sekundi.Nema alata nije potrebna.Prikupiti vodu, smanjite sprej, приблизьте vodu za djecu, učinite pranje ruku lakše i zabavnije, a i dopustite djeci da se formira naviku da opere ruke.Lagan i prenosiv, to je mali i lagan, što ga čini lako za nositi ga sa sobom.Kompatibilan s većinom oblicima i veličinama mješalice.Slatko oblik, boja i slatko crtić oblik.Možete dati djetetu poklon ili igračku.Vašem djetetu će ga voljeti, sasvim drugačije.Značajke : 1. Prikupiti vodu, smanjite sprej, приблизьте vodu za djecu, učinite pranje ruku lakše i zabavnije, i neka kod djece formirati naviku pranja ruku.2. Izrađen je od trovanja silikona i plastike, on ne puca, ne blijedi i ne deformira, nije toksičan, ne ima specifičan miris, ne sadrži BPA i brine se o rastu vašeg djeteta.3. Slatko oblik, boja i slatko crtić oblik.Možete dati djetetu poklon ili igračku.Vašem djetetu će ga voljeti, sasvim drugačije.4. Lagan i prenosiv, to je mali i lagan, što ga čini lako za nositi ga sa sobom.Kompatibilan s većinom oblicima i veličinama mješalice.5. Jednostavan za instalaciju, rastaviti i očistiti, univerzalni dizajn.Instaliranje, uklanjanje i čišćenje traje samo nekoliko sekundi.Nema alata nije potrebna.Specifikacija : Tip elementa : Dizalica Extender Material : Silicone + Plastic Color : As showed in the picture Product Size : As showed in the picture Weight : pribl. 46 g / 1,6 ml Upućivanje Popis : 1 x Dizalica Extender Note : 1. Molim vas, dopustite 1-2 inča greška zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.2. Monitor nije kalibriran jednako, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.Molim, uzmi ovaj kao standard.


Ključne značajke

Item Type:
Faucet Extender
Material:
Silicone + Plastic
Color:
As shown in the picture
Product Size:
As shown in the picture
Weight:
Approx. 46g / 1.6oz
Package List:
1 x Faucet Extender :
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

To se sviđa i kupcima