LeHatori Shade Sail Hardware Kit _BOS_ 6-inčni pravokutnik od Nehrđajućeg čelika Kvadratnom Štitnik Za sunce Jedro Instalacija Set za vanjski, vrt, travnjak i vrt (80)

LeHatori Shade Sail Hardware Kit _BOS_ 6-inčni pravokutnik od Nehrđajućeg čelika Kvadratnom Štitnik Za sunce Jedro Instalacija Set

HRK 68.97

Dostupnost

♥_BOS_ Podesivi rukavac : Fleksibilan rukavac(6 inča—8,6 inča) može se prilagoditi zategnutost ili dužinu konopca, kablova, mehanizma za upravljanje i drugih spuštenih sustava.Možete odabrati koliko daleko je tvoja sjena plovi od zid, stup ili fiksnu točku. ♥♥Široku primjenu : u redu je pogodan za ugradnju svih kvadratnih i pravokutnih sunčane sjene, i možete ga instalirati između drveća, zid, drvo, pol ili bilo gdje.Pogodan za vanjsku upotrebu, kao što su vrt, travnjak, vrt, park i supermarket. ♥♥Plastični nastavak : Naš komplet opreme sjeni jedra postavio dodatni plastični nastavak za postavljanje vijaka.Vijci čvrsto rade s plastičnim nastavkom, a ne izravno su pričvršćeni na zid, stolarija i tako dalje. ♥♥Visoke kvalitete : Izrađena od 304 nehrđajućeg čelika za maksimalnu otpornost na rđu i koroziju, dizajniran je za trajnost i pouzdanost.Visokokvalitetni elementi su izuzetno izdržljiv i resistant.it može sigurno i lako objesiti pravokutni i kvadratni krema za jedro. ♥♥Jednostavna instalacija : Ovaj paket uključuje sve opreme potrebne za postavljanje kvadratnog ili pravokutnog krema za jedra na bilo koji dizajn, drvo ili stup.Turnbuckle x 4, Diamond Pad eye x 8, Snap hook x 4, Vijak x 32, Plastični nastavak x 32. Čini instalaciju puno lakše.Količina u pakiranju proizvoda : 80.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima