Lica Mister and Eye Sprayer Two-in-one for Eye 360 Care,Nano Ionic Eye Sprayer,Osobni Prijenosni uređaj za punjenje vode,Pogodan za lice i oko očiju. (Bijela)

Lica Mister and Eye Sprayer Two-in-one for Eye 360 Care,Nano Ionic Eye Sprayer,Osobni Prijenosni uređaj za punjenje vode,Pogodan

HRK 41.97

Dostupnost

【Profesionalni nano-ion отпариватель】:Uzimajući tehnologiju za nano-sprej, on se više učinkovito prodire u kožu, a prijenosni dizajn lako nositi sa sobom. 【Two-in-one face and eye steamer】 : možete Ga koristiti na očima i licu, a raznolik dizajn može skinuti suhoća kože i istovremeno otklanjaju umor očiju. 【Ugrađene su dvije različite maske za oči】 : Postoje dvije maske za oči različitih veličina, koje su pogodne za odrasle i djecu, i mogu biti jednaki za sve. 【Lako promijeniti kapi i očistiti】:Raspršivač vode ima otvorenu strukturu poklopca koji se lako čisti i lako zamijeniti zaštitnu foliju za oči. 【Punjiva i zgodan za nošenje】:On je male veličine, a možete ga staviti u malu torbu.To vam omogućuje da uživate u SPA centar za lice i oči u uredu, u svlačionici i na svakom mjestu.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima