Kdgarden Vinil PVC Nekretnina Znak Stup 6 metara. Visoka (4x 4x 72) Stup znak dvorišta realtor za open kuće i kuće za prodaju, 36 Ruka Drži do 24 Znak, Bijela s ravnim poklopcem(bez znaka)

Kdgarden Vinil PVC Nekretnina Znak Stup 6 metara. Visoka (4x 4x 72) Stup znak dvorišta realtor za open kuće i kuće za prodaju, 36

HRK 59.34

Dostupnost

① ВЫСОКОСОРТНЫЙ VINIL - Stup i ruka izrađene od высокосортного novi vinil ПВК, koji ne će oljuštiti, jame, truleži, žulj, deformacije, pukotine ili konzumirati insekata. ② TEŠKI ČELIČNI AGREGAT RAČUNATI, Računati od nehrđajućeg čelika, bez hrđe dobro dizajniran da izdrži jak vjetar, i može biti lako instalirana čekićem. ③ DIMENZIJE СВЕРХМОЩНОГО STUP ZNAK - 4"x4"x72" высокосортный vinil stup i 2"x3.5"x36" Ruka, koji bi trebao držati do 24" znak. ④ JEDNOSTAVNA KONFIGURACIJA - da biste postavili znak realtor potreban samo čekić i odvijač.Idealno za open kuće i kuće na prodaju. ŠTO je UKLJUČENO - to je dobro napravljen stup oznaka nekretnina uključuje (1)6ft.Vinil PVC stup (1)36" Ruka nekretnina (1) Agregat računati, (1) Male poklopac, (2)pokriva ruke, (1) Drži ključ (2)Čelične obujmice jahač, (2)Čelične obujmice za znakove.Uživajte u jednom ograničenom garancijom od godinu dana.Izrađena je od tvrdog bijelog vinil.Lako se montira.U isporuku je uključen i okov za pričvršćivanje znakovi. 24 inča visećeg prostora.Vinil nekretnina znak kdgarden dolazi u jednostavnom u skupštini paketu.On uključuje sve komponente potrebne za montažu, kao i sva oprema potrebna za prikaz vašeg znaka.Ugradnja je posebno jednostavna samo sa dva alata - čekićem i odvijačem.Samo čekićem računati u zemlju, надвиньте stup na broj, a zatim objesiti svoj znak.Firma realtor posebno dizajniran za agenta za nekretnine.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima