Velaurs Kapacitivni Stylus olovka, Olovka Tablet Dug životni Vijek Visoka preciznost za mobilne telefone i za tablete(crvena)

Velaurs Kapacitivni Stylus olovka, Olovka Tablet Dug životni Vijek Visoka preciznost za mobilne telefone i za tablete(crvena)

HRK 214.80

Dostupnost

Široka kompatibilnost : s obzirom na široku kompatibilnost olovka je pogodan za sve zaslone osjetljive na dodir, uključujući mobilne telefone, tablete, računala sa zaslonom osjetljivim na dodir i tako dalje Umjerena težina : ima umjerene težine i dužine 158 mm, to može biti odličan izbor za stylus.Visoka osjetljivost : Olovka ima disk vrh na jednom kraju, koji ima visoku osjetljivost i nije kasno, što je vrlo pogodno za rukopisa i detaljan crtež.Materijal : Izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske legure, stylus je jaka, izdržljiva i ima dugi vijek trajanja.Visoka preciznost : Drugi kraj stylus predstavlja trajan vlaknastih savjet, koji ima visoku preciznost i pogodna je za normalnu upotrebu, na primjer za pretraživanje web-stranica i igara.Značajke : 1. Visoka osjetljivost : Olovka ima disk vrh na jednom kraju, koji ima visoku osjetljivost i nije kasno, što je vrlo pogodno za rukopisa i detaljan crtež.2. Visoka preciznost : Drugi kraj stylus predstavlja trajan utvrđuju savjet, koji ima visoku preciznost i pogodna je za normalnu uporabu, na primjer, pretraživanje web-stranica i igara.3. Široka kompatibilnost : S široku kompatibilnost, stylus je pogodan za sve zaslone osjetljive na dodir, uključujući mobilne telefone, tablete, računala sa zaslonom osjetljivim na dodir i tako Dalje 4.Umjerena težina : ima umjerene težine i dužine 158 mm, to može biti odličan izbor za stylus.5. Materijal : izrađen od visoko kvalitetni materijal od aluminijske legure, stylus je jaka, izdržljiva i ima dugi vijek trajanja.Kako se koristi : Pomoću directly Specification : Tip elementa : Kapacitivni стильматериал : Aluminijska сплавразмер proizvoda : cca. 158 mm / 6,2 cm, cca. 9 mm / 0,4 inča Raspon korištenja : mobilni telefoni, tableti i senzornih uređaja Upućivanje Popis : 1 x Capacitive Olovka.


Ključne značajke

Item Type:
Capacitive Stylus
Material:
Aluminum Alloy
Product Size:
Approx. 158mm / 6.2in, Approx. 9mm / 0.4in
Use Range:
Mobile Phones, Tablets and Touch Devices
Package List:
1 xCapacitive Stylus :

To se sviđa i kupcima