LIZI Racks Shelf, 3/4 Kata Europski stil Brijač Posebna kolica za alat, sa sušilom za kosu i naslona za ruke, pogodna za kuće/Salon za uljepšavanje (u boji : C, veličina : 3. kat)

LIZI Racks Shelf, 3/4 Kata Europski stil Brijač Posebna kolica za alat, sa sušilom za kosu i naslona za ruke, pogodna za kuće/Salon

HRK 330.00

Dostupnost

* Pogodna je za nekoliko scena : frizerski salon, kozmetički, pedikerski salon, kućni korištenje i sl. * Laminirano trezor : Laminirano классифицированное skladišta pomaže vam da sortirati nekoliko alata, pogodan za pohranu i povoljno za svoj rad. * Dizajn fena za kosu : na bočnoj strani nalazi nosač za kosu koji možete koristiti za frizera-stilista. * Stabilan dizajn naslona za ruku : okrugla i glatka naslon za ruku, intimni dizajn, ušteda vremena i truda, jednostavnost kretanja. * One-stop kolo : one-stop kolo na 360 ° u donjem dijelu vozila za pohranu, lako kreće i može se rotirati u bilo kojem smjeru.Product name : Shelf Model : B032 Style : floor-standing Style : European Material : PPSize : 36x32x85cm Number of layers : 3/4 layers Color : 4 različite stilove na izbor Pogodnosti proizvod : višenamjenski, višeslojni dizajn, veliki kapacitet Napomena : U ovoj trgovini je puno polica.Dobrodošli u trgovinu.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima