Vlando Small Jewelry Organizer Box ,PU Leather Travel Jewelry Storage Case, Naušnice, Prstenje, Ogrlice -Najbolji pokloni za djevojke i Žene(bijela)

Vlando Small Jewelry Organizer Box ,PU Leather Travel Jewelry Storage Case, Naušnice, Prstenje, Ogrlice -Najbolji pokloni za djevojke

HRK 44.97

Dostupnost

☺Materijal : Mi koristimo materijal od umjetne kože, koji je vodootporan i otporan na ogrebotine. ☺Njegovu lijepu val u obliku dizajn spužvasto prsten je lijep i može zaštititi svoje ukrase od ogrebotina.Odvojiva dizajn pregrade, slobodno možete regulirati u skladu s veličinom nakit. ☺Uglađeni dizajn vanjskog izgleda, raznih boja mogućnosti.U njemu možete pohraniti pribor (naušnice, prstenje, naušnice, ogrlice), koji nosite sa sobom na putovanje. ☺Mali kovčeg za nakit pogodan za dječje darove za rođendan, a odrasli mogu ih nositi sa sobom na putovanja, ili na službenom putu. ☺Veličina : 3.9*3.9*2 u "malom tijelu" veliki kapacitet pogodan za sve vaše prigode.U pull-холщовой torbi možete držati sitne dekoracije koje se lako izgubiti.Mobilne konstrukcije zidova koji možete prilagoditi po želji, u skladu s veličinom nakit.Materijal : Mi koristimo materijal od umjetne kože, koji je vodootporan i otporan na ogrebotine.Njegovu lijepu val u obliku dizajn spužvasto prsten istovremeno lijepa i da može zaštititi svoje ukrase od ogrebotina.Težina kutije za nakit ekvivalentna težini 4 ruža za usne, što je vrlo lako.Veličina kutije za nakit je relativno mala i može se staviti u torbu, za promjenu uređenja u skladu s različitim scenama.Vrlo je pogodan za zabave, putovanja i poklona.Bijela boja označava čistoću, jednostavnost i elegancija.Vrlo je pogodan kao poklon prijateljima, mame i sl. Plava : to je boja neba, koji simbolizira mir, mir i razum.Siva : simbolizira neovisnost i samopouzdanje.Pogodan kao poklon za diplomski.Crni : simbolizira snagu.On može biti контрастирован i dogovoreno sa mnogim bojama, a također je pogodan i za nošenje u različitim scenama.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima