Vlakna zgrade kose zgušnjavalo, rješenje za gubitak kose u prahu, putujući zdravstvene zbogom za rad dnevnoj koristi(jelen, crnina)

Vlakna zgrade kose zgušnjavalo, rješenje za gubitak kose u prahu, putujući zdravstvene zbogom za rad dnevnoj koristi(jelen, crnina)

HRK 46.77

Dostupnost

Vlakna diskretno miješaju s vašim postojećim kose, odmah čineći ih punim i gustom.Izrađen od prirodnih i neotrovnih sastojaka, to ne stimulira, ne šteti vaše kose i ne začepljuje pore.To traje samo 30 sekundi, kako bi stupile na snagu, savršen za sastanak, posao, putovanja i sl. Vlakana za izgradnju kose rade sa svim vrstama i teksturu kose.Njegova mikrovlakana čvrsto drže na mjestu s vjetrom,kišom i znojenje, što osigurava više dugotrajan rezultat.To je izrađen od prirodnog pamuk u prahu i mineralnog sastava, može odmah učiniti vaša kosa gušće.Vlakna diskretno miješaju s vašim postojećim kose, odmah čineći ih punim i gustom.Karakteristike : 1. Njegova mikrovlakana čvrsto drže na mjestu s vjetrom,kišom i znojenje, što osigurava više dugotrajan rezultat.2. Proizveden od prirodnih i otrovne sastojke, on nema stimulacija ne uzrokuje štetu za vaše kose i ne začepljuje pore.3. Vlakna diskretno miješaju s vašim postojećim kose, odmah čineći ih punim i gustom.4. To traje samo 30-e vrijeme, kako bi stupile na snagu, savršen za sastanak, posao, putovanja i tako Dalje 5. Građevinski vlakana kose rade sa svim tipovima kose i teksturama. 6. Vlakna za izgradnju kose može se miješati, kako bi pronašli najbolje bliski boju svoje kose.Specifikacija : Tip elementa : kose Ekstenzije Fiber Optional Boje : Crna, svijetlo smeđa, tamno smeđa, siva, zlatna, crvenkasto-smeđa, White Net Težina : 25 g / 0.87 oz.Paket težina : pribl. 86g Package Popis : 1 x kose Ekstenzije Fiber Note : Samo za vanjsku uporabu.Ako se pojavi iritacija ili osip prestanite koristiti.Izbjegavajte kontakt s očima.Izbjegavajte udisanje.


Ključne značajke

Item Type:
Hair Building Fiber
Optional Colors:
Black, Light Brown, Dark Brown, Grey, Gold, Reddish Brown, White
Net Weight:
25g / 0.87oz
Package Weight:
Approx. 86g
Package List:
1 x Hair Building Fiber :
For external use only. If irritation or rash appears discontinue use. Avoid contact with eyes. Avoid inhalation. :

To se sviđa i kupcima