BESTeck Silikonski držač Torbica Torbica je Kompatibilan za Apple Olovka 1. generacije (Mekana torbica s držačem punjača, kapu i zaštitu otpornim pokrivačima za vrhove) (plavi)

BESTeck Silikonski držač Torbica Torbica je Kompatibilan za Apple Olovka 1. generacije (Mekana torbica s držačem punjača, kapu i

HRK 17.85

Dostupnost

Mekani silikonski rukav čvrsto облегает olovku, kako bi se spriječilo klizanje, a poklopac olovke štiti okrugli poklopac od gubitka ili kotrljanja. (Samo je kompatibilan sa Apple olovka 1. generacije).Lako se puni : za razliku od drugih vrećice, koje zahtijevaju da se откинули poklopac kako biste otvorili poklopac za punjenje, ovaj dizajniran držač poklopac omogućava lako snimanje za punjenje. 1 Zaštitne navlake za vrhove : zaštitne navlake za prstenovi sprečavaju kretanje vrha olovke, ogrebotine ili grebanje površine ili bilo kakvu štetu. (Poklopac otvora ne utječe na osjetljivost zaslona ili pero, u kompletu dolazi 1 poklopac otvora).Ekološki : Dolazi s punim silikonskim materijalom, bez BPA.Idealno za ravnotežu, udobnost, trajnost i jednostavnost korištenja.Lako je uklonjen/uzdržan : Izvanredno dizajn kože osigurava da možete lako izvadi olovku iz rukava kada hvatanje 2 izbočene linije, lako skinuti za punjenje.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima