RJFYPX Christmas Latch Hook Carpet kit, DIY Carpet Crochet Yarn kit with pre-Printed Platna, Crochet Crafts for Kids and Adults (52X38CM)

RJFYPX Christmas Latch Hook Carpet kit, DIY Carpet Crochet Yarn kit with pre-Printed Platna, Crochet Crafts for Kids and Adults (52X38CM)

HRK 73.89

Dostupnost

[Napomena] Ne za djecu mlađu od 4 godina. [Size proizvod] 52 cm*38 cm/20,5" X 15". [Pre-tiskan platna] Platnu s kodiranjem u boji čini vaš rad više zgodan i jednostavan.A s potpunim skupom alata za proizvod sadrži prethodno narezane na konac, kuka i vođenje upute. [Kreativni i zabavite] Započnite novi hobi s našim novim tepih s ugriz.To je idealno zanimanje za putovanja, i možete uzeti ga sa sobom gdje god idete. [Slatka dar] Ovo je odličan poklon za vas ili vašu obitelj i prijatelje.značajka 1. Ovaj komplet će vam vrlo bujan, zeleni tepih koji možete napraviti s bilo kojim ukrasnim uzorkom.2. 100% akrilna pre sečena pređa, unaprijed otisnut na platnu.3. Dolazi s kukom za kukičanje.4. Đonovi strana gumba.5. Možete ih koristiti na podovima, kauču, krevetu, prozorima i čak učiniti jastuci, salvete i jastuka sjedala.Mnoge mogućnosti šokantna.6. Objašnjava kako popraviti kuka upute i jednostavne za razumijevanje dijagrama.napomene 1. Za diy dozvoljeno odstupanje veličine platna na 1-5 vidi 2.Imajte na umu da boje na platnu su dizajnirani samo za prikaz uzoraka.3. Molimo obratite se na naljepnici na pređe da pronađete pravu boju za uporabu.4. Dozvoljeno odstupanje ispis.5.Želimo pružiti našim klijentima najbolji doživljaj kupovine, pa ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo pokušati učiniti sve što može da vam pomogne.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima