Poslovni Toplinska lampa Prehrambena Usamljena lampa 275 W, Metalna Lampa Hotelske suđe za Kuhanje / Restoran potrepštine Luster, srebro (veličina : crvena bronza)

Poslovni Toplinska lampa Prehrambena Usamljena lampa 275 W, Metalna Lampa Hotelske suđe za Kuhanje / Restoran potrepštine Luster,

HRK 564.45

Dostupnost

* Visoka kvaliteta mattrack : abažur od nehrđajućeg čelika, otporan na visoke temperature.Kabel je kisik, exhaled od i s izolacijskom je bakrena žica. * Telecopic dizajn : ovjes teleconway.70-130 cm za smanjenje vašim potrebama na različitim mjestima. * Dizajn : Ljepota s uhma i lijepo, vaša kuća ili posao. * Nedostatak slijepa mrlja : veliki hlad 175 mm može biti podržana za većinu namirnica i potražnje na većinu namirnica.On je ravnomjerno zagrijava, i hladno područje nema oblik, ali temperatura centralno grijanje lampe равномерна da maksimizira okus hrane. * Široko se koristi : Obitelj pogodan za pribor za jelo, hotela, restorana i kuhinje, komercijalno dostupni.On ne suši hranu i ne ometa pripremu hrane i njeno pregrijavanje, tako da pružamo svježinu hrane.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima