YFQHDD Dvostruka organizator za donje rublje 3 sandučića Dizajn Organizator za donje rublje Kutija Pamuka i lana sklopivi (boja : B, veličina : 302330CM)

YFQHDD Dvostruka organizator za donje rublje 3 sandučića Dizajn Organizator za donje rublje Kutija Pamuka i lana sklopivi (boja :

HRK 403.32

Dostupnost

Povoljno.Najbolji kutija za pohranu vaše donje rublje,čarape,gaćice i sl. je Lako pronaći ono što želite i uštedjeti svoje vrijeme.моющийся,bez mirisa.Presavijte za pohranu.Stabilan i сжимающая.Dvostruka konstrukcija, izvlačenje ladica za pohranu stvari.Povoljno.Najbolji kutija za pohranu vaše donje rublje,čarape,gaćice i sl. je Lako pronaći ono što želite i uštedjeti svoje vrijeme.моющийся,bez mirisa.Presavijte za pohranu.Stabilan i сжимающая.Dvostruka konstrukcija, izvlačenje ladica za pohranu stvari.Naziv proizvoda : kutija za pohranu pamuka i lana Veličina proizvoda : Dvostruki sloj : 30*23*30 cm Materijal proizvoda : pamuk i льноуПаковка uključuje : 1 * Kutija za pohranu donjeg rublja (ne uključuje drugu odjeću na slici)1. Mjerenja su izrađene ručno, tako da mogu biti greške u rasponu od 1-2 cm ili 1-5 g. 2.Faktori kao što su osvjetljenje, kontrast i prikaz boja, mogu dovesti do toga da slike će izgledati malo drugačije, to ne ukazuje na bilo kakve probleme s kvalitetom proizvoda.3. Veličina temelji na stvarnim mjerenjima.Možemo povećati slike samo da bi se bolje prikazali detalje.Sklopivi Organizator za donje rublje.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima