Vrlo široka комодная toranj za skladištenje čvrstih čeličnih okvira, 5 ladica od Lako тянущейся tkiva, Organizator za spavaće sobe, predsoblja, ulaznog hodnika (boja : svijetlo siva, Stil : Toranj za pohranu)

Vrlo široka комодная toranj za skladištenje čvrstih čeličnih okvira, 5 ladica od Lako тянущейся tkiva, Organizator za spavaće sobe,

HRK 200.70

Dostupnost

1.Ima 5 prijenosnih kutija; može se koristiti u vladi ili izvan nje, da bi nered pod kontrolom, čuvajući svu svoju odjeću i pribor u jednom prikladnom mjestu.Pohranjujete i organizirate loptu odijelo, tajice, hlače za joge, veste, posteljinu i još mnogo toga;. 2.Ova pisma se može pohvaliti tankim, laganim dizajnom, tako da se lako uklapaju u male prostore, a pruža dovoljno prostora za pohranu; Фанерный gornje strane pruža čvrstu površinu za smještaj lampe, knjige, dekoracije i još mnogo toga;. 3.Napravite koordinirana organizaciju u bilo kojoj prostoriji u kući; može se koristiti na bilo kojem mjestu gdje želite dodati malo stila na svojim organizacijske potrebe.Ovaj jednostavan za korištenje, komoda se može koristiti u nekoliko soba po cijeloj kući. 4.Izrađena je od tkanine, čvrste čelične šasije i jaka šperploča ploči.Oprema u paketu za besplatne instalacije.Jednostavno njegu. 5. Velikodušno-izmjerene prijenosne kutije imaju manju ručicu povući za napraviti rupu i zatvoriti jednostavnim.Odlično za ormari, spavaće sobe, hodnika i mnogo drugog, a također je idealno za male prostore, kao što su stanovi, apartmani i sobe u hostelu.Ova pisma se može pohvaliti tanak, lagan dizajn koji se lako uklapa u male prostore, a pruža dovoljno prostora za pohranu; Фанерный gornje strane pruža čvrstu površinu za smještaj lampe, knjige, dekoracije i još mnogo toga;Stvara koordinirana organizaciju u bilo kojoj prostoriji u kući; može se koristiti na bilo kojem mjestu gdje želite dodati malo stil odgovara vašim organizacijske potrebe.Ovaj jednostavan za korištenje, komoda se može koristiti u nekoliko soba po cijeloj kući.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima