IMISSU Veliki Veličina Plesačica Pletena Perika Poklopac Kose Prsten Hairpieces Gumica Za Kosu Kolač Perika Frizuru na Vjenčanju (M4 Mix Bakar)

IMISSU Veliki Veličina Plesačica Pletena Perika Poklopac Kose Prsten Hairpieces Gumica Za Kosu Kolač Perika Frizuru na Vjenčanju

HRK 59.97

Dostupnost

❤️Ručni rad : Naše hairpieces su proizvedeni ručno jedan po jedan .To izgleda vrlo elegantno.Dostupan niz oblikovnih modela. ❤️Tehničke karakteristike : Veličina je oko 13 cm * 13 vidi Može malo razlikovati u zavisnosti od modela.To je slatka velike veličine.Zahtijevaju od vas ne previše manje kose. ❤️Materijal : Термостойкое sintetičkih vlakana, soft touch, prirodni sjaj, kao i ljudske kose. ❤️Kako koristiti : Učinite kosu u obliku snopa.Stavite perika, pokrijte kolač za kosu 2 peciva u заколках za kosu.Od unaprijediti perika potpeticama, ako želite biti stabilniji. ❤️Prigode : Divlji rep za žene pogodan za djevojčice svih uzrasta.Divlji rep je odlično za косплея, u kombinaciji sa svojim dnevnim odjeću, sudjeluje u svadbama, glazbenim festivalima, susretima, božićnim zabavama, kostimima za Noć vještica i za zabavu. ❤️Paket : Uključujući jedan perika i nekoliko заколок za kosu.Perika je pakiran u prozirnu kutiju od PVC-a.Lijep, lijep poklon drugima.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima