Pripadni klip, Vijci Opruga Klip Klipno Loptu Ugljični čelik Materijal Precizno pozicioniranje. Odličan dijelovi za mašine za mehaničke uređaje(M812(10ШТ))

Pripadni klip, Vijci Opruga Klip Klipno Loptu Ugljični čelik Materijal Precizno pozicioniranje. Odličan dijelovi za mašine za mehaničke

HRK 229.20

Dostupnost

10 KOMADA : Samo jedan set od 10 komada loptu плунжеров, koje možete koristiti za mnoge projekte.NAVOJ : Spiralna nit ima funkciju učvršćivanja, spiralni dio glatka, bez ostatka, bez srha, nit uredan i jasan.ŠIROKO je PRIMJENJIVO : Široko primjenjivo za mehaničke uređaje, stezaljki, kalupa, automata i sl. JEDNOSTAVNOST INSTALACIJE : Jednostavnost instalacije i jednostavnost upotrebe.ODLIČNO ZA UPORABU : oprema s kuglastim плунжером je odličan za korištenje u vlažnom okruženju.Oni su jaki i podržati sve svoje projekte.Izrađen od ugljičnog čelika, te lopta плунжеры su izdržljivi i dugotrajni.Široko se primjenjuje za mehaničke uređaje, stezaljki, kalupa, automata i sl. Oni su savršeni za pružanje tlaka i precizno pozicioniranje.Jednostavan za instalaciju i jednostavan za korištenje.Samo jedan set od 10 komada loptu плунжеров, koje možete koristiti za mnoge projekte.


Ključne značajke

Material:
Carbon steel
Type:
M8*12, M8*16, M8*20, M8*25, M8*30 (Optional)
Quantity:
10pcs
Weight:
25g~74g / 0.9oz~2.6oz (approx.)
Package list:
10 * Ball Plungers :

To se sviđa i kupcima