Micro SD kartica 512GB s adapterom Brzu Karticu Class 10 memorijska Kartica za Android smartphone Digitalni Fotoaparat Tableta i Neradnik microSD (512GB)

Micro SD kartica 512GB s adapterom Brzu Karticu Class 10 memorijska Kartica za Android smartphone Digitalni Fotoaparat Tableta i

HRK 47.43

Dostupnost

【Micro SD kartica sa adapterom za SD kartice】Ova kartica micro sd 256 GB dolazi s adapterom za SD kartice, možete staviti micro SD karticu u adapter, a zatim možete ga koristiti na svakom sučelju SD-kartice. 【Stabilan i nikad ne brinite o gubitku podataka】 Micro sd card 256 GB uključuje SD adapter, 256 GB SD-kartica je izrađena od visoko kvalitetnih čipova koji pružaju odgovarajuću sigurnost i performanse, što ga čini idealnim za intenzivne aplikacije za snimanje i osigurala jasna snimanje dokaza HD bez padajući kadrova. 【Zaštita】 osigurati najbolje performanse i stabilnost, memorijska kartica i MORIC SD Card 256 GB za kameru je testiran i da će izdržati ekstremne uvjete.Oni su otporni na visoke temperature, vodootporna, ударопрочны, рентгеновски i антистатичны. 【Brze brzine čitanja i veliki kapacitet】SD kartica od 256 GB brze brzine čitanja, može biti pregledan i prebačen odmah, maksimalni kapacitet je 256 GB TF kartica je 256 GB, dovoljno prostora za pohranu tisuća slika i sati video Full HD, što vas oslobađa od briga i o slabom prostora za pohranu. 【garancija 1 godina】Zadovoljstvo kupaca je najveća motivacija za postizanje bolje kvalitete.Mi uvijek nastojimo pružiti najbolje proizvode i usluge našim cijenjenim klijentima, i imamo vodeća u industriji garancija za jednu godinu. 256 GB=oko 228 GB-236 GB 512 GB=oko 478 GB-492 GB To je razlika u odnosu između proizvođača i našim PC, molimo vas Google "Kapacitet memorijske kartice" da biste dobili više informacija.Zaštita : Vodootporan, otporan na toplinu rendgenska zračenja toplo Savjeti : 1.Naš dućan nudi 100% prirodnoj memorijsku karticu s garancijom 1 godinu 2.Molimo vas, koristite quaity Card Reader za provjeru svih memorijske kartice na PC。 3.Molimo vas da ne koristite jeftin čitač kartica za provjeru kartice brzine memorije memorijska kartica će biti smanjena zbog niske kvalitete čitač čitač. 4.Brzina memorijske kartice uvelike ovisi o čitač čitač, adaptera, USB-port i tako dalje Nekvalitetan uređaj na 100% usporava brzinu kartice.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima