8.5 x 11 Spirala vezani laptop performanse - Hello Kitty & Friends. 160 Выровненных stranica i popis obveza Organizator Notepad. Papir od ирокеза debljine 80 funti. Naljepnice uključene Erin Кондрен.

8.5 x 11 Spirala vezani laptop performanse - Hello Kitty & Friends. 160 Выровненных stranica i popis obveza Organizator Notepad.

HRK 131.40

Dostupnost

SPIRALNI NOTEPAD HELLO KITTY AND FRIENDS : Dimenzije 8,5" x 11".Bilježnica Hello Kitty and Friends sa свернутыми sajlom stranica, liste poslova i prednjih i stražnjih izmjenjivim обложками.Ovaj blok za pisanje omogućuje vam istraživati one-stop i funkcionalno vođenje bilješki, izradu popisa, vođenje dnevnika, izrada skica, i još mnogo toga u klasi, dvorani, kod kuće i na putu.RASPORED IZVEDBI : Ovaj jastuk je idealan za bilješke, vođenja zapisnika, izrade popisa, crtanje, i mnogo drugog.Uzmi bilješke, u aktivni kontrolni popis, da se nikad ne zaboravi ni jedan detalj.Svaki notepad i dnevnik Erin Кондрен donosi boja u svoje svakodnevne poslove, u nadi da će potaknuti svakog pisca.FUNKCIONALNA NALJEPNICE NA KOMPLETU : Prilagodite svoju bilježnicu ili dnevnik, koristeći urušeni list, pun naljepnica.Uživat ćete u boji kodiranjem, označavanje, uređenje i proslave uz pomoć ove fantastične naljepnica.Zahvaljujući raznolikosti boja, oblika i fraza, zabave i funkcionalnosti.Proizvedeno u SAD-U : Ovaj notebook ima 160 perforirane stranica.Jastučići, dnevnici i jastučići Erin Кондрен izrađeni su od debelog papira sms sa težinom od 80#, koja se opire krvavljenja tinte.Ponosni smo što pružamo vam kvalitetne organizacijske osnove za planiranje ili dnevne zadatke planiranja svoje budućnosti.VIŠE OD NOTEPAD : Poboljšajte svoju knjigu pomoću dodatka Erin Condren (prodaje se zasebno), kao što su zamjenske navlake, защелкивающиеся oznake i kontrolne liste, ljepljive jastučići, i još mnogo toga.Prilagodite sve što vam se sviđa i povećajte svoju produktivnost, koristeći našu kompletnu liniju proizvoda Erin Condren.Otkrijte čari nanošenje olovke na papir pomoću spirale bilježnice Erin Кондрен— sada su nadopunjavati novim sadržajem, novim макетами, novim dizajna i novim предметными блокнотами 3!Proizvedeno u SAD-u uz vrhunske zavojnice i 160 perforiranim stranicama od debelog papira 80# Mohawk, koja se opire krvavljenja tinte.Proširite funkcionalnost vašeg prijenosnog računala dodavanjem ugriz dashboards, oznake, sticky notes i još mnogo toga.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima