GRETD Europski Stil Десертный stol za Dnevni boravak tanjur Voća Sušeno voće Tanjur Fin Popodnevni čaj Десертная tanjur za Tortu Štand Конфетная tanjur (boja : B)

GRETD Europski Stil Десертный stol za Dnevni boravak tanjur Voća Sušeno voće Tanjur Fin Popodnevni čaj Десертная tanjur za Tortu

HRK 2065.35

Dostupnost

Izrađen je od keramičkog materijala, lako se čisti.Idealna veličina za vas, pa oni uvijek pogodni su za sve vaših omiljenih grickalica i namirnica.Izdržljiv i ne boji oštećenja, možete ga oprati ručno toplom vodom i sapunom s vodom i sušiti na zraku.Pogodan za hladnih ili toplih jela, žitarica, voća i sl. Prikladno za švedskog stola ili restorana, uživati u svim omiljenim jelima.Lik : Izrađen je od keramičkog materijala, lako se čisti.Idealna veličina za vas, pa oni uvijek pogodni su za sve vaših omiljenih grickalica i namirnica.Izdržljiv i ne boji oštećenja, možete ga oprati ručno toplom vodom i sapunom s vodom i sušiti na zraku.Pogodan za hladnih ili toplih jela, žitarica, voća i sl. Prikladno za švedskog stola ili restorana, uživati u svim omiljenim jelima.Materijal : Ceramic Product Vrsta : Voće Plate Packing popis : 1 * voće dishnotes : 1. Zbog ručnog mjerenja, molim neka greška 1-2 pogledajte Hvala na razumijevanju.2. Monitor nije kalibriran, i boje objekt prikazan na fotografiji, može se neznatno razlikovati od stvarnog proizvoda.Molimo pogledajte stvarni proizvod.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima