Spojnica hidraulički test, Male veličine Pouzdano Brtvljenje Jednostavna Operacija Test Spojka Adaptera za Hidrauličke sustave(#7)

Spojnica hidraulički test, Male veličine Pouzdano Brtvljenje Jednostavna Operacija Test Spojka Adaptera za Hidrauličke sustave(7)

HRK 84.87

Dostupnost

Malu veličinu i malu težinu, lako je nositi sa sobom i pohraniti, lagan za korištenje i s dobrim performansama.Možete koristiti mir, sa strogom kontrolom kvalitete i jamstvo kvalitete.Spojnica izdržati tlak i dobru postojanost.Širok spektar primjene i može se koristiti u hidrauličkih sustava za određivanje tlaka, ispušnih plinova, uzimanje uzoraka ulja i sl. S prethodnom strukturom, pouzdan запечатыванием i da nema curenja ulja, vrlo praktično.Značajke : 1. Spojnica izdržati tlak i dobru postojanost.2. Pre strukturom, pouzdan запечатыванием i da nema curenja ulja, vrlo praktično.3. Male dimenzije i mala težina, lako nositi sa sobom i pohraniti, pogodan za korištenje i s dobrim performansama.4. Širok spektar primjene i može se koristiti u hidrauličnim sustavima, otkrivanja tlaka ispušnih plinova, uzimanje uzoraka ulja i tako Dalje 5.Može se koristiti s mirom uma, sa strogom kontrolom kvalitete i jamstvo kvalitete.Specifikacija : Tip elementa : Hidraulički test Adapter Model : PT/PPTScope primjene : Ispitivanje, hidraulički sustav i tako dalje Postojanost na temperaturu : -40 ° c-+100 ° c Instalacija : Vijčani priključci cijevi Promjer : cca. 3 mm / 0,1 cm Materijal : ugljični čelik pocinčani Upućivanje Popis : 5 x Adapter za hidraulična ispitivanja.


Ključne značajke

Item Type:
Hydraulic Testing Adapter
Model:
PT/PPT
Scope of Application:
Testing, hydraulic system, etc.
Temperature Resistance:
-40℃-+100℃
Installation:
Threaded link
Connecting Pipe Diameter:
Approx. 3mm / 0.1in
Material:
Carbon steel galvanized
Package List:
5 x Hydraulic Testing Adapter :

To se sviđa i kupcima