Guolarizi Indoor Essential Portable Lightweight Electric Treadmill with LCD and Remote Control for Home Easy to Store and Monitor Exercise 220lbs Capacity (White)

Guolarizi Indoor Essential Portable Lightweight Electric Treadmill with LCD and Remote Control for Home Easy to Store and Monitor

HRK 68.40

Dostupnost

[Funkcija] : Kompaktni dizajn i transportni kotači omogućuju jednostavno preklop, kretati i pohraniti ovu stazu. [Materijal] : Ova električna staza za trčanje 2-u-1 je izrađen od čelika, PVC i ABS. [Upotreba] : možete ga koristiti za šetnju, jogging i trčanje, što je vrlo pogodno za kuće, teretanu i ureda. [Dizajn] : Ovaj element može pratiti vaše vrijeme, brzina, udaljenost, kalorije i napredak koraka na interaktivni LCD ekranu i monitoru. [Upozorenje] : Pažljivo slijedite upute za korištenje.Posavjetujte se s liječnikom prije nego što počnete s bilo kojeg programa vježbanja.Ovaj električni sklopivi treadmill 2-u-1 ima 2 sportskih načina na koje možete koristiti oba ergometar i прогулочную ergometar.On je dostupan za korisnike svih uzrasta, težine, oblika i veličina.Ako ste u potrazi za učinkovit način da se spali kalorija kod kuće, sklopivi električni trim staza 2-u-1-najbolji izbor za vas.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima