Holivudski stil Led Vanity Mirror Svjetla Kit with 14 Dimmable Colorful Žarulje for Šminka Dressing Table and Power Supply Plug in Lighting Fixture Strip, Vanity Mirror Light, RGB(bez ogledala u paketu)

Holivudski stil Led Vanity Mirror Svjetla Kit with 14 Dimmable Colorful Žarulje for Šminka Dressing Table and Power Supply Plug in

HRK 83.97

Dostupnost

Ažuriranje RGB boja i bijelo svjetlo : Led holivudske žarulje, preporučuje profesionalnim визажистами, može se miješati s nekoliko boja, dinamički zaslona, način osvjetljenja scene, 3200 Do 5000 Do 10000 Za vanity ogledalo žarulja u kompletu.Koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.Idealna je za uporabu u zatvorenom ili na otvorenom.Puna dužina slr svjetla : 23 ft svjetlosti kit u punu dužinu, prozirne žice mogu biti usmjerena za vaše potrebe slobodno da zadrži svoje taštine make-up set lijep i uredan te je pogodan za većinu ogledala za šminkanje.Ona dolazi s 2 dodatnim naljepnicama kao alternativa; dodatne žarulje mogu biti odrezana.Smart touch dimmer prekidač : Inteligentni prekidač za kratka svjetla s koncizno dizajnom rada na jedan dodir, omogućujući vam da podesite željenu svjetlinu od 10% do 100% .Senzor može zapamtiti zadnji svjetlina koju ste koristili.Više sigurna podrška za USB napajanje : Ovi led-svjetla koriste podršku hrane niskog napona (USB 5 V 2 A), mogu se koristiti na USB-utikaču , banci napajanja i RAČUNALA.Naše led rasvjete za ispraznost siguran za djecu i kućne ljubimce.Praktičan poklon : Ovaj komplet led ogledala sujete pakiran u vrlo lijepu kutiju i praktičan poklon za posebne festivalu za obitelj ili prijatelje.Ogledalo za šminkanje vanity light svjetliju led žaruljama za šminkanje, snimanje i селфи, kao i za uređenje vašeg dnevnog boravka, trijem, hodnik, blati i klupice, garderobom i kupaonicom.Ogledalo u kompletu nije uključena u cijenu.Bijelo svjetlo je najbolje za šminkanje, голливудское ogledalo za šminkanje bira svjetlo, bliski na svjetlo dana, da bi bolje razumjeli stupanj nijanse.Može biti pomiješana s nekoliko boja, dinamički zaslona, način osvjetljenja scene, naša svjetla upravljaju 10 različitih boja načina osvjetljenja. 1. Profesionalna boja čin za različite potrebe kako bi došli do samog idealna okoliša rasvjete šminke. 2. Svjetlina od 10% do 100% , što je jednostavno prilagoditi pomoću tamnija, ne morate brinuti o nedovoljnog osvjetljenja. 3. Nakon usporedbe sa sličnim proizvodima, naša svjetlinu žarulja 12 W kao 30 W drugih proizvoda. set od 23 metara i 14 led žarulje u punoj dužini su prikladni za većinu ogledala. 4. Prozirne žice se mogu sakriti i da se protežu da zadrži svoje ogledalo za šminkanje čist i plemenit. 5. Najnoviju verziju uvećanu industrijske прилипателя rang 3m možete potpuno je oslonac na različitim materijalima, koji nije lako da padne. 6. Pravi izbor holivudskih slr svjetla za šminkanje, možete doživjeti osjećaj šminkanje holivudska zvijezda kod kuće.Odaberite naše holivudske slr čvora, više ne treba biti zavidan Marilyn Monroe, Audrey Hepburn.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima