Nopoben Dinosaur Party Pozivnice Razglednice, Pozivnice za Rođendan, za Dječake i djevojčice, Tema party Dinosaura, Proslava dječjem zurke, 20 kartica sa 20 конвертами – (yqk-A04)

Nopoben Dinosaur Party Pozivnice Razglednice, Pozivnice za Rođendan, za Dječake i djevojčice, Tema party Dinosaura, Proslava dječjem

HRK 41.97

Dostupnost

1) Materijal : Izrađen od visoko-kvalitetne teške poslovne zalihe, debele i jednostavan za pisanje; svijetle i trajni, ekološki materijal. 2) Dizajn : Ekskluzivni dizajn акварельного stila s jedinicom za obostrani ispis visoke razlučivosti, dopadljiv dizajn je idealna za djecu. 3) Broj : Svaka ambalaža uključuje 20 kartica i 20 identičnih omotnice, počnimo nezaboravan party s tim pozivima. 4) Veličina : Svaka karta mjeri 4"W x 6"L, idealne veličine za djecu i s dovoljno prostora da se snimi podatke. 1) Materijal : Izrađen od visoko-kvalitetne teške poslovne zalihe, debele i jednostavan za pisanje; svijetle i trajni, ekološki materijal. 2) Dizajn : Ekskluzivni dizajn акварельного stila s jedinicom za obostrani ispis visoke razlučivosti, dopadljiv dizajn je idealna za djecu. 3) Broj : Svaka ambalaža uključuje 20 kartica i 20 identičnih omotnice, počnimo nezaboravan party s tim pozivima. 4) Veličina : Svaka karta mjeri 4"W x 6"L, idealne veličine za djecu i s dovoljno prostora da se snimi podatke.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima