Piling stopala, Popravak nogu Noga za Suhe Ispucale Pete 3 godine od isteka Roka za Uklanjanje Žuljeva za Uklanjanje mrtvih stanica kože(ljuštiti)

Piling stopala, Popravak nogu Noga za Suhe Ispucale Pete 3 godine od isteka Roka za Uklanjanje Žuljeva za Uklanjanje mrtvih stanica

HRK 24.57

Dostupnost

Čini kožu mekša i glađa, a također vraća svjetlinu kože stopala.Program učinkovito blokira serum maske za stopala, tako da se hranjive tvari lako apsorbira u kožu.Duboko bit će popunjena vlagu, potrebne koži stopala, i poboljšati stanje suhe i grube kože.Pomaže obnoviti oštećene stanice stop, omekšati kožicu, obrisati омертвевшую kože i žuljeva.Prirodna biljna formula nježno brine za njegu kože na nogama bez iritacije, pogodan za svakodnevnu uporabu.Značajke : 1. Čini kožu mekša i glađa, a također vraća svjetlinu kože stopala.2. Duboko refill vlagu, potrebne koži stopala, i poboljšati suhu i grubu kožu.3. Pomozite popraviti oštećene stanice nogu, omekšati kožicu, obrisati омертвевшую kože i žuljeva.4. Program učinkovito blokira serum maske za stopala, tako da se hranjive tvari mogu se lako apsorbira u kožu.5. Prirodna biljna formula nježno brine za njegu kože na nogama bez iritacije, pogodan za svakodnevnu uporabu.Specifikacija : Tip elementa : Maska za piling stopala Vijek trajanja police : 3 godine neto Težina : 20 Kako koristiti : 1. Nakon čišćenja i sušenja nogu izvadite nogu i otkine brtvenu traku.2. Stavite nogu i postavite brtvu naljepnica.3. Koristite jedan par maske za stopala, svaki dan, tri do četiri para maske za stopala po ciklusu, što ovisi o vašem tipu kože.Popis paketa : 1 x Pakiranje maska za piling stopala.


Ključne značajke

Item Type:
Foot Peel Mask
Shelf Life:
3 Years
Net Weight:
20g
How to use:
1. After cleaning and drying your feet, take out the foot and tear off the sealing strip. :
2. Put on the foot and fix the seal with a sticker. :
3. Use one pair of foot masks every day, three to four pairs of foot masks per cycle which depends on your skin type. :
Package List:
1 x Pack of Foot Peel Mask :

To se sviđa i kupcima