Napravite svoju svijeća od pčelinjeg voska Starter Kit - Uključuje 5 u punoj veličini pčelinjih zajednica stotina boje bjelokosti i cca. 6 metara хлопчатобумажного фитиля. Svaki list pčelinjeg voska ima dimenzije cca. 8 x 16 1/4.

Napravite svoju svijeća od pčelinjeg voska Starter Kit - Uključuje 5 u punoj veličini pčelinjih zajednica stotina boje bjelokosti

HRK 89.97

Dostupnost

Proizvedeno u SAD-u.Starter set Make Your Own sunflower suncokret Svijeća uključuje 5 u punoj veličini (cca. 8" x 16 1/4") 100% pčelinji vosak cell listovi od slonove kosti.Također isporučuje cca. 6 metara (18 metara) хлопчатобумажного фитиля.Iz svakog lista pčelinjeg voska može se napraviti dvije sužava svijeće veličine 8 x 1 centimetar.Korak po korak upute uključeni su, međutim, pokazati svoju maštu i napravite nešto jedinstveno!.Starter set Make Your Own sunflower suncokret Svijeća Starter Kit stiže u prekrasnoj kutiji i da će biti dobar poklon za rođendan, Božić ili Хануку, ili pokušajte sami.To je velika praktična igračka ili поделка svojim rukama (DIY) za djevojčice, dječake i odrasli!Ili napravite vlastiti vjenčanje svijeće!.Djeca mogu razviti svoje igračke, ali oni nikada ne će biti previše starim da uživate izradom vlastitih svijeća od pčelinjeg voska.Puno zabave za sve uzraste, a posebno kao aktivnosti u povodu dana rođenja, kišnih dana, ili prikupljanju sredstava!Ako volite svijeće od pčelinjeg voska, i vi uživati u njima raditi!.Stvarne boje mogu se razlikovati od prikazanih zbog razlike u postavkama monitora. "Bloom" također može promijeniti izgled lista pčelinjeg voska.Napad pojavi na površini od pčelinjeg voska i podsjeća na mraz.To je znak kvalitetnog pčelinjeg voska, ne влияющего na gori svijeća i lako se uklanjaju lako grijanjem voska za kosu.Ako imate bilo kakvih pitanja o specifičnim bojama, ne ustručavajte se pisati na e-mail!.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima