Drenaža trbuh Đumbir Ulje, Лимфодренажное Đumbir ulje, Eterično Ulje Đumbira, Prirodna Drenaža Đumbir Eterično Ulje za Opuštajuću Masažu Tekućine, Biljni Имбирные Ulja za Masažu Tijela. (2 KOMADA)

Drenaža trbuh Đumbir Ulje, Лимфодренажное Đumbir ulje, Eterično Ulje Đumbira, Prirodna Drenaža Đumbir Eterično Ulje za Opuštajuću

HRK 59.64

Dostupnost

???Bogat miris koji potiče cirkulaciju krvi, olakšava bol, anksioznost i emotivna iscrpljenost.Dok se opuštate i uživate, možete da se opustite svoje tijelo. ????Eterično ulje đumbira najbolje zna za uklanjanje mišićne boli i napetosti, uklanjanje plinova, smanjenje edema, opuštanje grčeva, poboljšanje probave, poboljšanje cirkulacije i tako dalje ????To je ulje za masažu je idealan za opuštanje, ригидности zglobova, bolova u mišićima, dubokih tkiva, masaže leđa i kože glave, umirujuće рефлексологического masažu stopala i masažu lica.Organsko ulje za masažu je vrlo jednostavno za korištenje.On zasigurno je sigurno za bilo koji tip kože. ????Pomoću лимфодренажного masaže s đumbir uljem on pomaže ispumpati otpad, pruža olakšanje bolova i oteklina na tom putu.Priuštite si više vitka i zdrava figura pomoću ginger ulja od oteklina i bolova. ????Prije intenzivne uporabe obavezno provjerite osjetljivost kože.Pretjerano korištenje bilo kojeg ulja može izazvati iritaciju kože.Držati daleko od očiju, ušiju ili nosa.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima