DIY Jednokratno Modul Čestitka Modul za Snimanje Glasa, Zvuka Snimljenog Modula, USB Music Zvuk za Snimanje Glasa za Jednokratno(Светочувствительная verzija)

DIY Jednokratno Modul Čestitka Modul za Snimanje Glasa, Zvuka Snimljenog Modula, USB Music Zvuk za Snimanje Glasa za Jednokratno(Светочувствительная

HRK 58.20

Dostupnost

Tri vrste stilova, koji su ključni za upravljanje, светочувствительным upravljanjem, žičnim dvostrukim push button kontrole za svoj izbor.To je savršen modul za vas, da izraze svoje osjećaje svojim prijateljima, ljubavnik i obitelji.Primjena proizvoda kreativnih poklona, kao što su kartice DIY, poklon kutija, kutija za tortu, kutija cvijeta, kutije čokolade. 27s звукозаписывающий modul, sa zvučnikom, mikrofonom i tipkom.Možete prepisati svoju poruku na onoliko puta koliko želite.Značajke : 1. 27s audio snimanje modul, sa zvučnikom, mikrofonom i tipkom. 2. Možete prepisati svoju poruku na onoliko puta koliko želite. 3. To je savršen modul za vas, da izraze svoje osjećaje svojim prijateljima, ljubavnik i obitelji. 4. Tri vrste stilova, koji su ključni za upravljanje, светочувствительным upravljanjem, žičnim dvostrukim push button kontrole za svoj izbor. 5. Primjena proizvoda kreativnih poklona, kao što su kartice DIY, poklon kutija, kutija za tortu, kutija cvijeta, kutije čokolade.Spec : Napajanje : elektronsko upravljanje stanice gumba : Ključna upravljanje, фоточувствительное upravljanje povezane žicom double office button (opcija) : Audio izlaz : 0.5 W/16Ω Vrijeme snimanja : 27 s Metoda promjene : višestruki unos Veličina modula(D * Š) : 50 * 40 mm / 1.97 * 1.57 cm; Veličina zvučnika : 30 mm / 1.18 cm bruto Težina : 50 g Upute : 1. Dugo pritisnite gumb za snimanje, a zatim počnite pisati nakon zvučnog signala zvuk.Kroz 27 sekundi oglašava se zvuk dvostruki zvučni signal koji označava kraj zapisa. 2. Pritisnite gumb za reprodukciju da biste reproducirali račun nakon završetka cijelog snimanja, Pritisnite gumb za reprodukciju, za zaustavljanje reprodukcije tijekom reprodukcije snimke. (Ključne za upravljanje ili žičane module za upravljanje dvostruki klik) 3. Ovaj modul će se reproducirati svoj rekord kada je izložen svjetlosti nakon toga, kao i cijela račun će biti završena; i reprodukcija će se zaustaviti kada će se držati podalje od svjetla. (Za foto modula) Popis paketa : 1 x Jednokratno glasovni modul sa 3 кнопочными ćelijama.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima