YangMeng ultra-tanki mat tvrdi zaštitna torbica je pogodna za Apple Watch Series 7 (41 mm/45 mm: ultra-tanki kućište RAČUNALA sa zaštitnim ekrana, lako se instalira, bijela,41 mm)

YangMeng ultra-tanki mat tvrdi zaštitna torbica je pogodna za Apple Watch Series 7 (41 mm/45 mm: ultra-tanki kućište RAČUNALA sa

HRK 47.67

Dostupnost

1. Pogodan za Apple Watch Series 7 (41 mm/45 mm : ultra-tanki kućište RAČUNALA sa zaštitnim ekrana, jednostavan za instalaciju. (Ne uključujući Apple Watch Series 7). 2. Inteligentan dizajn omogućava pristup svim kontrolama, gumbima, senzorima i funkcijama Apple Watch.Punjenje izravno, nema potrebe da puca donje kućište. 3. Ova torbica za telefon nije vodootporan i ne podržava plivanje.Ako zaboravite da ga skinu ili da koristite ovaj proizvod u teretani ili na sportskim terenima, to može dovesti do toga da se između proizvodom i ekrana sati ostati vlažna.Trebate samo obrišite ga krpom za bodove. 4. Zaštitnu foliju ekrana napravljen od kaljenog stakla može se obrisati ponovno s krpom steckel kako bi se osiguralo zaslon jasan i ne utječe na postojeću korist. 5.Tvrdi PC i kaljeno staklo materijal prekriva ekran i ruba.U potpunosti zaštitite svoj sat od ogrebotina i habanja.boja : White Size : 41mm Hard šok-dokaz torbica za Apple i Watch Series 7 41/45mm PC protector Suitable za Apple i Watch Series 7 Kaljeno staklo torbica 45mm 41mm Screen Protector i Watch 7 Apple iwatch 45mm 41m Hard PC Case Suitable za Apple Watch Series 7 ultra tanki torbica za PC sa zaštitnim ekranom kako bi brzo i jednostavno установкипротектор PET zaslona mogu se više puta obrišite krpicom za naočale, za ekran je bio jasan i nije utjecala na ponovno korištenje.opis : Materijal : PCColor : crna, bijela, prozirna, roza zlata, srebra Veličina : 41 mm, 45 mm napomene : 1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja može malo razlikovati od boje slike.2. Zbog ručnog mjerenja, molim vas, dopustite odbijanje 1-2 vidi 1. Tvrdi PC i kaljeno staklo je materijal prekriva ekran i ruba.U potpunosti zaštitite svoj sat od ogrebotina i habanja.2. Pogodan za Apple Watch Series 7 (41 mm/45 mm : ultra-tanki kućište RAČUNALA sa zaštitnim ekrana, jednostavan za instalaciju. (Ne uključujući Apple Watch Series 7).3. Zaštitnu foliju za zaslon od kaljenog stakla mogu se više puta obrišite krpicom za naočale, za ekran je bio jasan i nije utjecala na ponovno korištenje.4. Inteligentan dizajn omogućava pristup svim kontrolama, gumbima, senzorima i funkcijama Apple Watch.5. Ova torbica za telefon nije vodootporan i ne podržava plivanje.Ako zaboravite da ga skinu ili da koristite ovaj proizvod u teretani ili na sportskim terenima, to može dovesti do toga da se između proizvodom i ekrana sati ostati vlažna.Trebate samo obrišite ga krpom za bodove.pakiranje list : 3*ultra tanki mat tvrdi zaštitna torbica.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima