Torbica za proteze, Kada za proteze, Četkica za zube sa tvrdim зубным протезом i ručni mjenjač za zubna četkica, Kontejner za zubna proteza s Košarom Držač proteza za putovanja (zelena)

Torbica za proteze, Kada za proteze, Četkica za zube sa tvrdim зубным протезом i ručni mjenjač za zubna četkica, Kontejner za zubna

HRK 23.94

Dostupnost

✔ Goriva : Vi ćete dobiti 1 * Torbica za proteze, 1 * četkicu za proteze, 1 * Torbica za zubnih proteza.Dolazi s besplatnim kvalitetnom četkicom za proteze i футляром za zubnih proteza, ne morate kupovati zasebno. ✔ Kvalitetne i lijepe : Usvajanje europskog dizajna stila, slatko oblik, glatku i prekrasnu površinu.Osim toga, izrađena je od jesti, ne-toksičan polipropilenska materijala, otpornog na temperaturu, trajnu, sigurnu i гигиеничного, bez mirisa.On je odvojen i ima pristupne veze, tako da nema potrebe brinuti o tome da gornji dio se slomiti. ✔ Jednostavnost korištenja i nošenje : Kutija za kupanje proteza opremljen odvojivim korpom za ispiranje, koji pomaže kaplje mokri proteza i brzo osušiti ih bez prolijevanja tekućina gdje drugdje. soak proteza ili držače za noć u deterdžent alatu. ✔ Višestruke koristi : Kutije za proteze su ne samo za kućišta za proteze ili kontejner za otpuštanje, ali se također može koristiti za pohranu štitnika, noćni zaštite, invisalign, пустышек, прорезывателей zubi, visoko kvalitetnih osjetljivim ukrase, plakate za desni, branitelja gristi i ortodontskih aparata.Štoviše, ova kutija za zubnih proteza omogućuje udobno nošenje proteza u svakom mjestu i sprječava slučajni oštećenja prilikom rukovanja.Idealan poklon za starije osobe i malu djecu u obitelji, ili čak i za putnike u kao mali spremnik za skladištenje. ✔ Aftermarket : Naši proizvodi uvijek se progon высокомарочного i ekonomične, kao glavni cilj.U isto vrijeme, mi smo također garantiramo da ako bilo kakvih pitanja ili nezadovoljstvo kvalitetom proizvoda, mi ćemo podržati povratak i povrat usluga.Molimo vas, budite sigurni da kupite!.Boja : Zelena.


Ključne značajke

To se sviđa i kupcima